Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ναι ρε Λευτέρη: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το δεύτερο χρυσό ο Πετρούνιας!

Με χαρακτήρα πρωταθλητή «χρυσός» ξανά

25 Ιουνίου 2021 18:47
Ναι ρε Λευτέρη: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το δεύτερο χρυσό ο Πετρούνιας!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διέψευσε κάθε προγνωστικό, καθώς η προσπάθειά του να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά με μια φοβερή του προσπάθεια πήρε την πρωτιά και την πρόκριση.

Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της ζωής του και τους πιο απαιτητικούς ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από ένα σπάνιο υλικό. Αυτό των πολύ σπουδαίων, κάτι που έδειξε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, μία έξοδο άψογη και βαθμολογία 15.500 βαθμούς στον τελικό των κρίκων έκλεισε το εισιτήριο για το Τόκιο. Δε γίνονταν να λείπει από αυτό το ραντεβού ο κορυφαίος αθλητής της δεκαετίας στο συγκεκριμένο όργανο.

Το παιδί με τη Βασιλική Μιλούση και ο... πασίγνωστος νονός

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς το ζευγάρι βάφτισε τα κοριτσάκια του.

Η μεγαλύτερη κόρη τους, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, και η μικρότερη που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 βαφτίστηκε Ελένη.

Ο νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο με το μαρτυρικό του που έγραφε: «νονός».

Νόνος ο Χρήστος Μάστορας

Από την άλλη, την Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Από την άλλη, την Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής

Η χαρούμενη μαμά λίγο μετά το μυστήριο ανέβασε δύο βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram. «Λοιπόν, κάπου εδώ τελειώνει η βάφτισή μας. Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας, που μας φωτογράφισαν αυτή την όμορφη ημέρα με τις κούκλες μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Instagram:

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

η μικρότερη που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 βαφτίστηκε Ελένη

Η μεγαλύτερη κόρη τους, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία,

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Γνωστός τραγουδιστής ο νονός των παιδιών τους

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! (Video)

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! Στην δημοσιότητα το επικό βίντεο! Η απίστευτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια, όταν η Μιλλούση του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε το σχετικό βίντεο στο youtube, που μας δείχνει την επική αντίδραση του, όταν είδε ότι η Μιλλούση του είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο!

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share