Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Conference League: Μ' αυτές τις ομάδες κληρώθηκαν ΑΕΚ και Άρης!

Βατές κληρώσεις!

16 Ιουνίου 2021 15:45
Conference League: Μ' αυτές τις ομάδες κληρώθηκαν ΑΕΚ και Άρης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τους αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό του Conference League έμαθαν οι δύο ελληνικές ομάδες που μπαίνουν στη νεοσύστατη διοργάνωση από τη συγκεκριμένη φάση. Όπως προέκυψε από την κλήρωση της Τετάρτης (16/06), η ΑΕΚ θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ – Κολερέιν και ο Άρης θα βρει αντίπαλο την Αστάνα.

Για την «δικέφαλο» υπήρχαν πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι, εκ των οποίων τρεις θα προκύψουν από ζευράγια του 1ου γύρου. Αυτοί είναι Βέλεζ (Βοσνία – Ερζεγοβίνη) ή Κολερέιν (Βόρεια Ιρλανδία), Πάιντε Λιναμέσκοντ (Εσθονία) ή Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία), Λάτσι (Αλβανία) ή Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), Άσντοντ (Ισραήλ) και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία)!

Conference League

Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, τα πράγματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα, καθώς γνώριζαν ότι ο πρώτος τους ευρωπαϊκός αντίπαλος θα προέκυπτε μεταξύ των ΑΕΛ Λεμεσού (Κύπρος), Σίβασπορ (Τουρκία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Σότσι (Ρωσία) και Αστάνα (Καζακστάν).

Το πρώτο ματς της Ένωσης θα γίνει είτε στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη ή τη Βόρεια Ιρλανδία και ο επαναληπτικός στην Αθήνα. Αντίστοιχα για τους «κίτρινους», ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Καζακστάν και ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 22 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς για τις 29 του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα πάρει μέρος στον 3ο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share