Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της γιαγιάς του - Το συγκινητικό στεφάνι του

«Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου...»

15 Ιουνίου 2021 20:17
Στέφανος Τσιτσιπάς: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της γιαγιάς του - Το συγκινητικό στεφάνι του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θλίψη επικράτησε στην κηδεία της γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον ίδιο να συγκινεί στο στεφάνι που άφησε για χάρη της.

Ο ίδιος, λόγω υποχρεώσεων που είχε στο εξωτερικό, δεν μπόρεσε να είναι παρών στην κηδεία της γιαγιάς του, ωστόσο την αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο. Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό της, λίγο πριν τον τελικό του Roland Garros.

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν», έγραψε ο τενίστας.

Το στεφάνι που άφησε ο Στεφ

Στην εξόδιο ακολουθία η συγκίνηση περίσσευε, με την κηδεία της 86χρόνης Σταυρούλας Τσιτσιπά να γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έδωσε το παρών ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Αποστόλης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της 86χρονης.

Ξεχώρισε το στεφάνι που έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο οποίο γράφει: «Γιαγιά μου Σταυρούλα, πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους και γενναιότητας, πρωταθλήτρια ζωής.

Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου αγαπημένη μου γιαγιά. Πάντα θα με εμπνέεις στο δρόμο μου. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα. Ο εγγονός σου Στέφανος».

Στέφανος Τσιτσιπάς στεφάνι γιαγιά

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share