Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γελένα Τζόκοβιτς: Ποια είναι η κούκλα σύζυγος του Νόβακ που μιλάει 17 γλώσσες!

Η γυναίκα του κορυφαίου τενίστα, Γελένα Τζόκοβιτς, κερδίζει τις εντυπώσεις

15 Ιουνίου 2021 14:30
Γελένα Τζόκοβιτς: Ποια είναι η κούκλα σύζυγος του Νόβακ που μιλάει 17 γλώσσες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρα από την επιτυχημένη πορεία του στο τένις, φαίνεται πως είναι τυχερός και στην προσωπική του ζωή.

Στο τουρνουά τένις του Roland Garros στο Παρίσι που ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Σέρβου τενίστα απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, είδαμε τη 34χρονη σύζυγο του Νόβακ, Γελένα Τζόκοβιτς να καρδιοχτυπά στις κερκίδες του σταδίου... Πρόκειται για μία ομολογουμένως πανέμορφη γυναίκα η οποία μιλά μάλιστα 17 γλώσσες!

Ποια είναι η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα

Γεννημένη το 1987, η καλλονή βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Η Γελένα ήταν πολύ καλή μαθήτρια και είχε υψηλούς στόχους.

«Από μικρή σκέφτηκα να πάω πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Αυτό με οδήγησε να είμαι η καλύτερη μαθήτρια στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, για να κερδίσω υποτροφίες. Οι γονείς μου δεν ήταν σε θέση να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή μου σε ξένη χώρα», έχει πει η ίδια.

Επίσης, έχει περιγράψει τους γονείς της ως «δύο αγγέλους» που της «έδωσαν φτερά για να ανέβει» παρά την οικονομική και πολιτική αναταραχή στη Σερβία. Υποστήριξαν το όνειρό της στο πανεπιστήμιο στο Μιλάνο, όπου σπούδασε management στις μάρκες πολυτελείας.

Νόβακ - Γελένα Τζόκοβιτς: Η γνωριμία στο Γυμνάσιο, ο γάμος και τα παιδιά

Με τον Νόβακ γνωρίστηκαν στο Γυμνάσιο αλλά η σχέση τους ήταν δυνατή και κράτησε παρά την αφοσίωση του στην καριέρα του στο τένις. «Το να συναντηθούμε ήταν σαν την επιστημονική φαντασία. Ήμουν φοιτήτρια και εκείνος ήταν πολύ νέος τενίστας που δεν είχε χρήματα για ταξίδια. Τα αεροπλάνα ήταν, εκείνη την εποχή, κάτι εντελώς μακριά από μας. Κάναμε πολλά σχέδια για το πώς θα συναντηθούμε τότε», έχει περιγράψει.

Όταν τελείωσε τις σπουδές της, μετακόμισαν μαζί στο Μόντε Κάρλο, όπου η Γελένα βρήκε δουλειά σε μια εταιρεία πετρελαίου.

Τώρα είναι διευθύντρια του Ιδρύματος Novak Djokovic, μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τη συμβολή της στην κοινωνία. Ακόμα είναι ιδρύτρια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, της «Jelena Ristic Consulting», ενώ είχε επίσης μια σύντομη καριέρα ως μοντέλο.

Παντρεύτηκαν το 2014. Τον ίδιο χρόνο γεννήθηκε ο γιος τους Στέφαν. Ο Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας ξανά τρία χρόνια αργότερα. Τον Σεπτέμβριο του 2017, απέκτησαν την μικρή Σάρα.

Γελένα Τζοκοβιτς: Φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή στο Instagram

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γελένα μοιράζεται τα αγαπημένα της στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και όχι μόνο...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share