Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι εδώ - Η selfie μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών»

Το μήνυμα του παίκτη στο Instagram από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο

15 Ιουνίου 2021 11:40
Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι εδώ - Η selfie μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο ανάρτησε ο Κρίστιαν Έρικσεν στον λογαριασμό του στο Instagram, μετά το σοκαριστικό περιστατικό στη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία στο Euro 2020, όταν ο παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, όπου και παραμένει.

Ο Έρικσεν έστειλε τη Δευτέρα το πρώτο του μήνυμα μετά το περιστατικό, επιμένοντας ότι «αισθάνεται καλύτερα» και ότι «δεν θα τα παρατήσει». Τώρα μια σέλφι του δημοσιεύτηκε στο Instagram, με τον παίκτη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Γεια σε όλους. Μεγάλο ευχαριστώ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου.

Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να κάνω ακόμη μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει.

Τώρα, θα πανηγυρίζω για τα αγόρια στην ομάδα της Δανίας στους επόμενους αγώνες. Παίξτε για όλη τη Δανία», έγραψε ο 29χρονος στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία του.

Σίμον Κιάερ ένας «φύλακας-άγγελος»: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Έρικσεν και ζήτησε να γίνει το «τείχος προστασίας» γύρω από τον συμπαίκτη του

Τον λένε Σίμον Κιάερ. Είναι 32χρονος Δανός ποδοσφαιριστής, είναι μάλιστα ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του. Σπουδαία όλα αυτά αλλά ο πιο μεγάλος του τίτλος και το πιο σπουδαίο του παράσημο είναι ότι είναι άνθρωπος, καθώς έσωσε τον συμπαίκτη του Κρίσταιν Έρικσεν στο Euro 2020 και πέρασε στην ιστορία. Ο Σίμον Κιάερ έδειξε γιατί μπράτσο από μπράτσο διαφέρει, όταν κάποιος φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Στη δύσκολη στιγμή ο Σίμον Κιάερ κράτησε την ψυχραιμία του και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον συμπαίκτη του.

Και αμέσως μετά ζήτησε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Έρικσεν, να χτίσουν ένα “τείχος” προστασίας για να προστατέψουν την ιδιωτικότητα της στιγμής μακριά από τις “αδηφάγες” κάμερες, για να μη γίνει θέαμα της κλειδαρότρυπας η μάχη του Έρικσεν για τη ζωή του.

Και μετά είχε το σθένος να πάει να αγκαλιάσει την γυναίκα του Έρικσεν που είδε έντρομη τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της να καταρρέει.

Ποιος είναι ο Σίμον Κιάερ

Ο Σίμον Κιάερ γεννήθηκε στις στις 26 Μαρτίου 1989) είναι ένας Δανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει αμυντικός για τον ιταλικό σύλλογο Μιλάν και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας .

Ορίστηκε το ταλέντο της Δανίας κάτω των 19 ετών το 2007 και το ταλέντο της χρονιάς της Δανίας το 2009. Ο Κιάερ έχει παίξει περισσότερα από 100 παιχνίδια για τη Δανία, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2010 και το 2018 , και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA το 2012 και το 2020.

Σε μια εποχή που γίνονται “πρότυπα” παίκτες ριάλιτι για τους οποίους διοργανώνται αποθεωτικές υποδοχές σε αεροδρόμια και βραδιές “τιμής” , ο Σίμον Κιάερ έγινε ο φωτεινός φάρος και ο ήρωας που όλοι θέλουμε να έχουμε γιο, αδελφό, φίλο, σύντροφο και πατέρα των παιδιών μας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share