Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο - Τι ζήτησε από τον ατζέντη του

Eστειλε μήνυμα αισιοδοξίας

14 Ιουνίου 2021 14:16
Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο - Τι ζήτησε από τον ατζέντη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο κι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας στο Euro 2020.

Ο Δανός χαφ, ο οποίος κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φινλανδία σοκάροντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, είναι σε καλή διάθεση και φρόντισε να στείλει, μάλιστα, το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς

Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομεί

Ο εκπρόσωπος του μετέφερε τις δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport. «Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο», τόνισε.

«Είναι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβε πόση πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για την συμπαράσταση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο - Τι ζήτησε από τον ατζέντη του

«Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί. Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη».

Ίντερ για Έρικσεν: «Δεν είχε περάσει κορωνοϊό ούτε είχε εμβολιαστεί»

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Ιντερ και επίσημα, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη χθες στον Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανία - Φιναλνδία, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις θεωρίες συνωμοσίας που απέδιδαν το καρδιακό επεισόδιο του Δανού χαφ στο εμβόλιο του κορωνοϊού.

Με δηλώσεις του στο ιταλικό Rai Sport, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ διέψευσε κατηγορηματικά τις... κακές γλώσσες που απέδιδαν το καρδιακό επεισόδιο του Έρικσεν στο εμβόλιο του κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός ουδέποτε βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και ουδέποτε εμβολιάστηκε. Παράλληλα δείτε και ποιος είναι ο άνθρωπος που έσωσε τη ζωή στον Έρικσεν.

Ίντερ για Έρικσεν: «Δεν είχε περάσει κορωνοϊό ούτε είχε εμβολιαστεί»

Τα λόγια του Μπέπε Μαρότα

«Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας. Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα.

Πώς είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν - Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

Νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία για το EURO 2020, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας ενημέρωσε πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή της Ίντερ είναι σταθερή, γνωστοποιώντας ότι παραμένει στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι διάσημος καθηγητής καρδιολογίας ανέφερε ότι «ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε, είναι δύσκολο να ξαναπαίξει». Η επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις.

Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο.

Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share