Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν - Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

Ποιος είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Έρικσεν και ζήτησε να γίνει το «τείχος προστασίας» γύρω από τον συμπαίκτη του

13 Ιουνίου 2021 13:41
Πώς είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν - Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία για το EURO 2020, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας ενημέρωσε πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή της Ίντερ είναι σταθερή, γνωστοποιώντας ότι παραμένει στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις. Σημειώνεται ότι διάσημος καθηγητής καρδιολογίας ανέφερε ότι «ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε, είναι δύσκολο να ξαναπαίξει».

Η επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις.

Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο.

Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».

Σίμον Κιάερ ένας «φύλακας-άγγελος»: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Έρικσεν και ζήτησε να γίνει το «τείχος προστασίας» γύρω από τον συμπαίκτη του

Τον λένε Σίμον Κιάερ. Είναι 32χρονος Δανός ποδοσφαιριστής, είναι μάλιστα ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του. Σπουδαία όλα αυτά αλλά ο πιο μεγάλος του τίτλος και το πιο σπουδαίο του παράσημο είναι ότι είναι άνθρωπος, καθώς έσωσε τον συμπαίκτη του Κρίσταιν Έρικσεν στο Euro 2020 και πέρασε στην ιστορία. Ο Σίμον Κιάερ έδειξε γιατί μπράτσο από μπράτσο διαφέρει, όταν κάποιος φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Στη δύσκολη στιγμή ο Σίμον Κιάερ κράτησε την ψυχραιμία του και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον συμπαίκτη του.

Και αμέσως μετά ζήτησε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Έρικσεν, να χτίσουν ένα “τείχος” προστασίας για να προστατέψουν την ιδιωτικότητα της στιγμής μακριά από τις “αδηφάγες” κάμερες, για να μη γίνει θέαμα της κλειδαρότρυπας η μάχη του Έρικσεν για τη ζωή του.

Και μετά είχε το σθένος να πάει να αγκαλιάσει την γυναίκα του Έρικσεν που είδε έντρομη τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της να καταρρέει.

Ποιος είναι ο Σίμον Κιάερ

Ο Σίμον Κιάερ γεννήθηκε στις στις 26 Μαρτίου 1989) είναι ένας Δανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει αμυντικός για τον ιταλικό σύλλογο Μιλάν και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας .

Ορίστηκε το ταλέντο της Δανίας κάτω των 19 ετών το 2007 και το ταλέντο της χρονιάς της Δανίας το 2009. Ο Κιάερ έχει παίξει περισσότερα από 100 παιχνίδια για τη Δανία, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2010 και το 2018 , και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA το 2012 και το 2020.

Σε μια εποχή που γίνονται “πρότυπα” παίκτες ριάλιτι για τους οποίους διοργανώνται αποθεωτικές υποδοχές σε αεροδρόμια και βραδιές “τιμής” , ο Σίμον Κιάερ έγινε ο φωτεινός φάρος και ο ήρωας που όλοι θέλουμε να έχουμε γιο, αδελφό, φίλο, σύντροφο και πατέρα των παιδιών μας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share