Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρικσεν - UEFA: Στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση η υγεία του ποδοσφαιριστή - Ανέκτησε τις αισθήσεις του

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Δανία - Ελβετία

12 Ιουνίου 2021 20:43
Έρικσεν - UEFA: Στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση η υγεία του ποδοσφαιριστή - Ανέκτησε τις αισθήσεις του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανακοίνωσή της, η UEFA έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τον Κρίστιαν Έρικσεν, αναφέροντας ότι σταθερή η κατάστασή του μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανία - Φινλανδία. Τα χαρμόσυνα νέα που όλοι περιμέναμε για τον Κρίστιαν Έρικσεν ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό της UEFA στo twitter.

Όπως ανέφερε η διοργανώτρια αρχή του Euro, ο Δανός χαφ διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, το οποίο βρισκόταν μόλις σε απόσταση 1,2 χιλιομέτρων από το «Parken Stadium» και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοίξει τα μάτια του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς διεκόπη και οι δύο χώρες θα συνεδριάσουν σε έκτακτο μίτινγκ για την οριστική τύχη του στις 20:45, με το ενδεχόμενο συνέχισης του αγώνα να είναι ορατό.

EURO 2021: Η σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Ερικσεν (Video)

Μόλις την δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του EURO 2021 και στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το ματς διακόπηκε στο 42ο λεπτό μετά την αιφνίδια πτώση του διεθνούς άσου της Δανίας και για τουλάχιστον 15 λεπτά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μην χάσει τη ζωή του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, όπως και στις εξέδρες υπήρξε παγωμάρα. Οι διεθνείς της Φινλανδίας μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά και με ανθρώπινη ασπίδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ο Έρικσεν αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share