Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επέστρεψε από το Παρίσι η Μαρία Σάκκαρη - Οι πρώτες εικόνες από την υποδοχή της στο αεροδρόμιο

Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους

12 Ιουνίου 2021 17:53
Επέστρεψε από το Παρίσι η Μαρία Σάκκαρη - Οι πρώτες εικόνες από την υποδοχή της στο αεροδρόμιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μια συγκλονιστική εβδομάδα στο Παρίσι και το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Αθήνα αφότου ξεκουράστηκε μια ημέρα στη Γαλλία. Στο «Ελ. Βενιζέλος» την υποδέχτηκαν με λουλούδια οι γονείς της, η Αγγελική Κανελλοπούλου και ο Κώστας Σάκκαρη, ενώ έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τις έκαναν "ασφυκτικό πρέσινγκ".

«Μου άφησε μια πικρή γεύση γιατί έφτασα έναν πόντο από τον τελικό. Όμως ήταν μία πολύ θετική παρουσία. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Απέδειξα κάποια πράγματα» ήταν τα λόγια της Ελληνίδας τενίστριας στους δημοσιογράφους.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα συμμετάσχει τελικά στο τουρνουά του Βερολίνου, αλλά θα είναι παρούσα μόνο σε ένα τουρνουά πριν το Wimbledon. Παράλληλα δείτε και την πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Αθήνα

Η Αγγελική Κανελλοπούλου πλέκει το εγκώμιο της κόρης της Μαρία Σάκκαρη

Πιο περήφανη από ποτέ είναι η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφορικά με την επίδοση της στο Roland Garros. Η Μαρία μπορεί να μην προκρίθηκε στο τελικό, όμως κατάφερε και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και αγαπήθηκε για ακόμη μια φορά από όλους τους Έλληνες. Η μητέρα της, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφορικά με την εντυπωσιακή πορεία της κόρης της, δηλώνοντας περήφανη για τα όλα όσα έχει πετύχει.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαρίας Σάκκαρη

«Το τένις είναι ένα “άτιμο” άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει”. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς. Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά.

Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share