Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Αγγελική Κανελλοπούλου πλέκει το εγκώμιο της κόρης της Μαρία Σάκκαρη

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί»!

12 Ιουνίου 2021 17:03
Η Αγγελική Κανελλοπούλου πλέκει το εγκώμιο της κόρης της Μαρία Σάκκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο περήφανη από ποτέ είναι η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφορικά με την επίδοση της στο Roland Garros. Η Μαρία μπορεί να μην προκρίθηκε στο τελικό, όμως κατάφερε και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και αγαπήθηκε για ακόμη μια φορά από όλους τους Έλληνες. Η μητέρα της, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφορικά με την εντυπωσιακή πορεία της κόρης της, δηλώνοντας περήφανη για τα όλα όσα έχει πετύχει.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαρίας Σάκκαρη

«Το τένις είναι ένα “άτιμο” άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει”. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς. Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά.

Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

Φουλ ερωτευμένοι Σάκκαρη-Μητσοτάκης - Η αγκαλιά της Μαρίας στον Κωνσταντίνο και το παρασκήνιο του έρωτά τους

Φουλ ερωτευμένοι φαίνεται πως είναι ο γιος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος και η Μαρία Σάκκαρη. Ο νεαρός Κωνσταντίνος σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα είναι ερωτευμένος με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια. Ωστόσο, κανένας δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την είδηση.

Όμως οι πρώτες κοινές τους αναρτήσεις μαρτυρούν πως είναι μαζί και αν μπορούμε να καταλάβουμε από τα χαμόγελα τους πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν ζευγάρι από πριν μπει ο Κωνσταντίνος στον στρατό.

Κοινή τους φωτογραφία μετά το τουρνουά του Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Σάκκαρη, βάζοντας απλά μια κόκκινη καρδιά ανάμεσα τους, μη κάνοντας κάποιο άλλο σχόλιο.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αγκαλιά με την Μαρία Σάκκαρη

Από την πλευρά του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram - το οποίο διατηρεί ιδιωτικό - την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Φουλ ερωτευμένοι Σάκκαρη και Μητσοτάκης

Η επιμονή του να την κερδίσει, ο στρατός και... το γούρι του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ο λόγος που βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη δεν έχει να κάνει με την αγάπη του για το άθλημα αλλά με την αγάπη του για την Ελληνίδα τενίστρια, με την οποία φέρονται να είναι σε σχέση.

Το νεαρό ζευγάρι που χωρίζει μόνο μια μικρή διαφορά ηλικίας - 22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη- σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε πρόσφατα το απολυτήριό του από το στρατό, σίγουρα θα έδωσε περισσότερες ευκαιρίες στους δύο νέους να βρίσκονται, καθώς το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη είναι εξ' ορισμού βαρύ και εξαντλητικό αν λάβουμε υπόψιν πως πρόκειται για μια κορυφαία τενίστρια που συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι για να δει από κοντά την αγαπημένη του να αγωνίζεται, φέρνοντάς της μάλιστα και τύχη καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να επιβληθεί της Αμερικανίδας Κένιν, περνώντας για πρώτη φορά στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο γιος του πρωθυπουργού πανηγύρισε με θέρμη τους πόντους που κέρδιζε η Μαρία Σάκκαρη.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα αθλήτρια στους προημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν είναι η κάτοχος του τροπαίου του Roland Garros, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία νίκησε σχετικά άνετα την Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ και «σφράγισε» την παρουσία της στην οκτάδα του τουρνουά, στο οποίο φιλοδοξεί κι εφέτος να κάνει το back to back.

Η Σφιόντεκ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της Σάκκαρη μέχρι στιγμής στο Roland Garros καθώς έχει να χάσει σετ στο Παρίσι από τις 3 Ιουνίου 2019, όταν είχε ηττηθεί με 6-1, 6-0 από την Σιμόνα Χάλεπ, στη μεταξύ τους μάχη για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Αναμένεται με ενδιαφέρον αν και σε αυτή τη δύσκολη μάχη θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της και αν θα της φέρει ξανά τύχη η στήριξή του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share