Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Λουτσέσκου με 3ετές συμβόλαιο - Το «ευχαριστώ» στον Γκαρσία

Έρχεται ο Ρουμάνος για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή

26 Μαΐου 2021 19:22
ΠΑΟΚ: Επιστροφή Λουτσέσκου με 3ετές συμβόλαιο - Το «ευχαριστώ» στον Γκαρσία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό των μεγάλων επιτυχιών να επιστρέφει με τριετές συμβόλαιο, κάτι που σήμαινε το τέλος της συνεργασίας με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί και με τη βούλα το νέο τεχνικό του Δικεφάλου, με στόχο να οδηγήσει εκ νέου τον ΠΑΟΚ στην κορυφή! Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε μία ακόμη μεγάλη οικονομική υπέρβαση προκειμένου να ντύσει ξανά στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ τον Ρουμάνο τεχνικό, καταβάλλοντας συμβόλαιο ύψους 1.7 εκ. ευρώ χωρίς σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για 3 χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον πιο επιτυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη νέα του θητεία!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το τεχνικό επιτελείο του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έρχεται μόνος του στον ΠΑΟΚ, αφού μαζί θα είναι και το πολυμελές τεχνικό τιμ του. Πιο συγκεκριμένα αυτό αριθμεί επτά μέλη, με τους περισσότερους εξ' αυτών να ήταν στο πλευρό του και στην πρώτη του θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο τιμ του Ρουμάνου τεχνικού θα αποτελείται από τους: Κριστιάνο Mπάτσι (βοηθός προπονητή), Ματέο Σπανταφόρα (βοηθός προπονητή), Πάολο Καστορίνα (βοηθός προπονητή), Παντελής Κωνσταντινίδης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Τσονάκας (γυμναστής αποκατάστασης), Ζοσέ Μορέιρα (προπονητής τερματοφυλάκων), Κυριάκος Τσιτιρίδης (αναλυτής).

Ο αποχαιρετισμός στον Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει λόγο για μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις για εκείνον...

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με... τιμή και δόξα έναν άνθρωπο που θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά της «ασπρόμαυρης» οικογένειας και αναμένει πλέον την απόφασή του με φόντο την πρόταση που δέχθηκε.

Και όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Μέχρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά...».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει οτι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Δεν αποχαιρετούμε ένα τόσο σημαντικό μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας, καθώς η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για όσα ήδη πρόσφερε και είμαστε βέβαιοι ότι έρχονται και άλλα στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share