Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος κορωνοϊός; Ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί με 21.000 άτομα

Δείτε τις πρώτες εικόνες

15 Μαΐου 2021 18:50
Ποιος κορωνοϊός; Ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί με 21.000 άτομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Γουέμπλει» θα φιλοξενήσει περίπου 21.000 οπαδούς, για τον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ της Τσέλσι και της Λέστερ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο (15/5) στις 19.30.

Να σας θυμίσουμε πώς στους ημιτελικούς είχε επιτραπεί η είσοδος σε 4.000 οπαδούς αλλά στον τελικό θα είναι πολύ περισσότεροι.

Οι αγγλικές Αρχές έδωσαν την άδειά τους για να βρεθούν 21.000 θεατές, φίλοι των Τσέλσι και Λέστερ, στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ.

Μια εικόνα που θα θυμίζει κάτι από κανονικότητα, όπως συμβαίνει και με τα συνθήματα που ακούγονται έξω από το Γουέμπλεϊ, με το BBC να καταγράφει την εικόνα αφού το όλο σκηνικό παραπέμπει στην προ πανδημίας εποχή.

Οι οπαδοί της Τσέλσι και της Λέστερ αναμένεται να δημιουργήσουν μια… ζεστή ατμόσφαιρα στη γιορτή του ποδοσφαίρου. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων σε αγγλικό γήπεδο μετά την πανδημία του κορονοϊού, ενώ αποτελεί και πρόβα τζενεράλε ενόψει του Euro 2020 και των αγώνων που θα φιλοξενηθούν στο ίδιο γήπεδο.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου καταφτάνουν από νωρίς στο γήπεδο.

Αδιανόητο: Μυθικός ποδοσφαιριστής αγνοεί τα μέτρα, ταξιδεύει και βγάζει selfies με φαν… σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός

Αδιανόητα είναι όσα κάνει θρυλικός αθλητής της Εθνικής Αγγλίας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν τηρεί κανένα μέτρο ασφαλείας στις εξόδους του, ταξιδεύει μακριά, βγάζει φωτογραφίες με φαν και κάνει χειραψίες… σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Ο λόγος γίνεται για τον σπουδαίο Πολ Γκασκόιν, ο οποίος είναι γνωστός για τον… ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του από τότε που αγωνιζόταν στα γήπεδα, με τον ίδιο να εντοπίζεται στο Μπρίντλινγκτον στις 9 Απριλίου να κάνει χειραψία με αστυνομικό χωρίς να φορά τίποτα, ενώ έβγαζε και selfies με οπαδούς έξω από το σούπερ μάρκετ. Ίσως να έπρεπε να μάθει, βέβαια, για το σπουδαίο συνάδελφό του που απεβίωσε εξαιτίας του φονικού ιού.

Μυθικός ποδοσφαιριστής χειραψία

Ένα ακόμη παράξενο σε αυτή την υπόθεση, είναι πως ο «Γκάζα» κανονικά μένει στο Μπόρνμουθ, εντούτοις όμως βρέθηκε σε ένα μέρος στα 480 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι έκανε και… ταξίδι αναψυχής εν μέσω καραντίνας, χωρίς να λαμβάνει κανένα προληπτικό μέτρο.

«Είμαι έξαλλος με το πώς συμπεριφέρεται. Εδώ είμαστε ένα πολύ μικρό μέρος, πώς γίνεται να είναι τόσο διαφορετικός και να έρχεται εδώ, βάζοντάς μας σε κίνδυνο;», ανέφερε όντας έξω φρενών ένας κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τον είδε κανονικά να κάνει χειραψία με αστυνομικό και, λίγο αργότερα, να παραγγέλνει εξοπλισμό για μπάρμπεκιου στο σούπερ μάρκετ.

Μυθικός ποδοσφαιριστής βγάζει selfies

Ο εκπρόσωπός του δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά πολλοί «βράζουν» με τον Γκασκόιν, ο οποίος θεάθηκε και στο Γιόρκσαϊρ να κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. «Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχε όλη την προσοχή του κόσμου και δεν φαινόταν να ανησυχεί για τις κοινωνικές αποστάσεις», έλεγε καταστηματάρχης της περιοχής, που ανέφερε μια φωτογραφία με οπαδό με φανέλα της Εθνικής Αγγλίας στο πάρκινγκ.

Μυθικός ποδοσφαιριστής αγνοεί τα μέτρα

Μυθικός ποδοσφαιριστής ταξιδεύει

«Ξέρουμε πως είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και πολύ διάσημος, αλλά αλήθεια αυτό είναι πολύ ηλίθιο από την πλευρά του. Πρέπει να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, όχι να είναι αγκαλιά με τον κόσμο σε τέτοιες στιγμές», πρόσθεσε ο καταστηματάρχης εύλογα για τον «Γκάζα», ο οποίος μένει αυτή την εποχή με τη σύντροφό του, Ουέντι Λιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share