Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Σήκωσε το 46ο του σε μια ιδιαίτερη φιέστα - Η γιορτή πριν από το Κύπελλο

Είχε και... καλεσμένο τον ΠΑΟΚ

12 Μαΐου 2021 23:28
Ολυμπιακός: Σήκωσε το 46ο του σε μια ιδιαίτερη φιέστα - Η γιορτή πριν από το Κύπελλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει για ακόμη μια φορά, με τους «ερυθρολεύκους» να μετρούν το 46ο τους πρωτάθλημα, ή αλλιώς το δεύτερο συνεχόμενο και 21ο τα τελευταία 25 χρόνια, έχοντας ως καλεσμένο τον ΠΑΟΚ.

Ο τίτλος είχε εξασφαλιστεί και μαθηματικά, αλλά άπαντες περίμεναν την απονομή του τροπαίου για να το πανηγυρίσουν. Και το πανηγύρισαν.

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου και η γυναικεία ομάδα πόλο

Μπορεί ο κόσμος να απουσίαζε από τις εξέδρες, δίνοντας όμως δυναμικό παρών έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστησαν το δικό τους πάρτι μέσα σε αυτό.

Ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχε και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος.

Χαμός στην Ακρόπολη: «Ντου» 500 οπαδών του Ολυμπιακού στον ιερό βράχο!

Χαμός επικράτησε στην Ακρόπολη, όπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού «μπούκαραν» και θέλησαν να σηκώσουν πανό.

Ο λόγος, που θέλησαν να κάνουν κάτι τέτοιο οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ήταν να επαναλάβουν την πράξη οπαδών του Παναθηναϊκού προ πενταετίας, με την ομάδα τους να έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο.

Οπαδοί Ολυμπιακού Ακρόπολη

Πανικός με την εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού: «Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα. Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανώ της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share