Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ισόβιος τροπαιούχος ο Παναθηναϊκός!

Τρόπαιο για 26η συνεχόμενη φορά για το τριφύλλι!

9 Μαΐου 2021 22:14
Ισόβιος τροπαιούχος ο Παναθηναϊκός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Προμηθέας το πάλεψε αλλά ο συλλέκτης τίτλων συνεχίζει το βιολί του για 26η σερί σεζόν! Ο Παναθηναϊκός είδε κούπα, γυάλισε το μάτι του, το σήκωσε κι αυτό με 91-79!

Στον θρόνο του! Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ταμπέλα του φαβορί και κέρδισε τον Προμηθέα (91-79) στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, φτάνοντας στην κατάκτηση ενός τουλάχιστον τίτλου για 26η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας παρουσιάστηκε διαβασμένη και συγκεντρωμένη, ενώ είχε τις κατάλληλες απαντήσεις όταν ο Προμηθέας πλησίασε στους τρεις (80-77), τρία λεπτά πριν το τέλος. Καθοριστικός ήταν σε αυτό το σημείο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ήταν και ο καλύτερος παίκτης του αγώνα (25 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Μάριο Χεζόνια (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χάουαρντ Σαντ Ρος (16 πόντοι, 4/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και Ντίνος Μήτογλου (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6/7 σουτ).

Οι «πράσινοι» είχαν γενικά τον έλεγχο και αντιμετώπισαν προβλήματα μόνο σε κάποια ολιγόλεπτα ξεσπάσματα του Προμηθέα, που δέχτηκε πλήγμα από τα γρήγορα φάουλ των Αγραβάνη - Γιαννόπουλου, οι οποίοι στέρησαν λύσεις από τον Μάκη Γιατρά. Ο Τζέριαν Γκραντ (17 πόντοι, 6 ασίστ), ο Τζιάν Κλαβέλ (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Τζεράι Γκραντ (18 πόντοι) τράβηξαν το... κουπί επιθετικά για τους Πατρινούς, που είχαν αρκετά θέματα στην άμυνα και στο κομμάτι της συγκέντρωσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share