Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (0-0): Δεν "Χ"άρηκε κανείς

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

9 Μαΐου 2021 19:30
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (0-0): Δεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Oλυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο και φάνηκε στην αναμέτρησή τους, για τα play off της Super League, η οποία θα ξεχαστεί γρήγορα. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, οι προπονητές μπορούσαν να κάνουν ό,τι δοκιμές ήθελαν και γενικά η έλλειψη κινήτρου και πίεσης, οδηγούσε σε δύο ενδεχόμενα: Ή θα γινόταν πολύ ωραίο παιχνίδι ή κακό. Τελικά συνέβη το δεύτερο.

Οι ερυθρόλευκοι -οι οποίοι είχαν στην 11άδα τον 17χρονο αμυντικό Καλογερόπουλο- ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι ήταν καλοί. Απλά ήταν λιγότεροι κακοί από τους Αρκάδες, οι οποίοι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαν τελική προσπάθεια. Οι Πειραιώτες, αντιθέτως, είχαν κάποιες, με κορυφαία στιγμή τους αυτή στο 16′, όταν ο Βρουσάι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ανδρούτσος από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Παράλληλα δείτε πόσο έληξε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Άρης.

Πώς κύλησε το δεύτερο ημίχρονο

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′, χρειάστηκε η δύσκολη επέμβαση του Παπαδόπουλου στην κοντινή κεφαλιά του Χολέμπας, μετά το κόρνερ του Βαλμπουενά, για να μη γίνει το 0-1, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με τον Αστέρα να προσπαθεί να γίνει απειλητικός αλλά να μην καταφέρνει κάτι ουσιαστικό.

Το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε ακόμη και τερματοφύλακα δείχνει και το πώς αντιλαμβανόταν αυτό το παιχνίδι σαν μια προπόνηση ουσιαστικά, με το 0-0 να μένει ως το τέλος και να μη στενοχωρεί καμία από τις δύο ομάδες. Βασικά, αύριο κιόλας θα το έχουν ξεχάσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Βαλιέντε (68′ Κανελλόπουλος), Μουνάφο (46′ Μπελόκ), Κρεσπί, Αλί Μπαμπά (68′ Τιλίκα), Γκόμες (74′ Ριέρα), Μπαράλες (46′ Τζίμας).

Ολυμπιακός: Τζολάκης (83′ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (62′ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46′ Μασούρας), Βρουσάι (46′ Ελ Αραμπί), Μπρούμα (46′ Βαλμπουενά), Χασάν.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share