Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έσπασε την κατάρα ο Ατρόμητος, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός! (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

8 Μαΐου 2021 21:52
Έσπασε την κατάρα ο Ατρόμητος, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Περιστερίου, η οποία δοκιμαζόταν στο Αγρίνιο μετά από 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, επικράτησε με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Κι αν ο Ατρόμητος έσπασε την… κατάρα και πανηγύρισε το τρίποντο που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League, για τον Παναιτωλικό αυτή η ήττα ήταν μαχαιριά, καθώς σβήνει και τις τελευταίες ελπίδες που είχαν οι Αγρινιώτες να αποφύγουν άμεσα τον υποβιβασμό από τα πλέι άουτ.

Πλέον ο Παναιτωλικός στη μία αγωνιστική που απομένει για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος δεν προλαβαίνει να καλύψει το χαμένο έδαφος βαθμολογικά και θα δώσει μάχη παραμονής στα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Super League 2. Παράλληλα δείτε και πόσο έληξε η αναμέτρηση Λαμία - ΟΦΗ.

Βαθμολογία Super League 2 (απομένουν 3 αγωνιστικές)

  • Ιωνικός 47
  • Ξάνθη 45
  • Λεβαδειακός 44
  • Εργοτέλης 42

Το ματς

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την αναμέτρηση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας μάλιστα την πρώτη του ευκαιρία να βρει δίχτυα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες στο 10. Δύο λεπτά αργότερα ο Ραμπέλο μετά από ασίστ του Ενσικουλού «χόρεψε» με φοβερή ατομική ενέργεια τον Μανθάτη και αφού ελευθερώθηκε με εξαιρετικό τρόπο, πλάσαρε για το 1-0. Στο 15’ ήταν η σειρά του Εντιγκά να απειλήσει, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του Θεοδωράκη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντουάρτε ήταν άστοχος, καθώς το σουτ του πέρασε άουτ, σε μία απόπειρα των γηπεδούχων να γίνουν απειλητικοί. Στο πρώτο γκολ μοίρασε ασίστ, το δεύτερο ήταν δικό του. Ο Ενσικουλού πήρε την ασίστ του Γιακουμάκη στην αντεπίθεση του Ατρομήτου και πλάσαρε τον Κνετ, ο οποίος είχε κακή αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση, μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα του.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού σοκαρισμένοι, έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν, απειλώντας μόνο με μακρινά σουτ, όπως αυτό του Μεντόσα. Στο κλείσιμο του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κνετ.

Πώς κύλησε το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έκανε διαχείριση του υπέρ του σκορ και ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει με αξιώσεις. Όταν μάλιστα ξεκίνησαν οι αλλαγές για τις δύο ομάδες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, έχοντας πρόβλημα στο τελευταίο επιθετικό τους τρίτο λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού.

Μία κεφαλιά του Καρέλη στο 82 δεν ανησύχησε τον Θεοδωράκη, ενώ πιο επικίνδυνη ήταν η απόπειρα του Ταχάρ που με σουτ προσπάθησε να απειλήσει, κερδίζοντας τελικά κόρνερ. Ωστόσο το φινάλε της αναμέτρησης είχε μεγάλο ενδιαφέρον και άλλα δύο γκολ. Στο 86 ο Γκορτσίλας είδε το τράβηγμα του Μεντίνα στον Γιακουμάκη, έδωσε πέναλτι και ο Μανούσος διαμόρφωσε το 3-0.

Από τα 11 βήματα βρήκε και ο Παναιτωλικός το γκολ της τιμής, με τον Ματσόλα να είναι εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Καρέλης από ανατροπή του Θεοδωράκη.

Οι Περιστεριώτες επέστρεψαν στις νίκες και «κλείδωσαν» και μαθηματικά την παραμονή στη Super League, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, ο οποίος μετά από αυτή την ήττα δεν αποφεύγει τις περιπέτειες και θα πρέπει να κερδίσει την παραμονή του στα μπαράζ παραμονής με τον 2ο της Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (82’ Μεντίνα), Ντάλτσιο, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62’ Καρέλης), Εντιγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (41’ Ματσόλα), Ντουάρτε (63’ Γιάκουλις) και Βέργος (63’ Ταχάρ).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (95’ Σάλτας), Γούτας, Στρούγγης, Γκάλο (68’ Κωτσόπουλος), Γκαλβάο, Ούμπιδες (65’ Νάτσος), Σάλομον, Ενσικουλού (65’ Νταβιώτης), Ραμπέλο, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share