Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΟΦΗ και του χρόνου στη Super League! (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

8 Μαΐου 2021 21:43
ΟΦΗ και του χρόνου στη Super League! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο «Αθανάσιος Διάκος». Η γηπεδούχος Λαμία έχοντας «κλειδώσει» την παραμονή της στη Super League είχε ως κίνητρο μόνο το γόητρο. Στην αντίπερα όχθη, το ματς εμπεριείχε χαρακτήρα τελικού για τον ΟΦΗ που «καιγόταν» για βαθμούς στο κυνήγι της παραμονής. Παράλληλα δείτε τι έκανε την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ.

Προβάδισμα με τον Σακόρ

Η κρητική ομάδα βρήκε γκολ απ΄τα…αποδυτήρια (μόλις στο 5ο λεπτό) και μπήκε με ιδανικό τρόπο στον αγώνα. Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα!
Ο Σακόρ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Επασί, ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του (0-1).

Δύο δοκάρια (!) η Λαμία

Η Λαμία έβγαλε αντίδραση αμέσως μετά το γκολ του ΟΦΗ. Οι Φθιώτες ανέκτησαν τα ηνία του ματς και είχαν δύο δοκάρια με πλασέ του Γκαζαριάν στο 14΄και με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 15΄.

Ο ΟΦΗ που ευτύχησε στην πρώτη του τελική προσπάθεια να συνδεθεί με τα δίχτυα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματά του στο 26΄, όταν ο Ντε Γκούζμαν απέναντι από τον Επασί πλάσαρε και ο κίπερ της Λαμίας έδιωξε σωτήρια. Νέα χαμένα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 44΄με τους Ντε Γκουζμάν και Γιάννου να μην μπορούν να νικήσουν τον Επασί από τα πλάγια και μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές. Οι Μπεχαράνο, Τιρόνε και Ρόμανιτς, πέρασαν στις θέσεις των Παλαβαντισβίλι, Βασιλακάκη και Γκαζαριάν.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στην επανάληψη χωρίς όμως πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 54΄καλοχτυπημένο φάουλ του Ντε Γκούζμαν πέρασε άουτ με τους Κρητικούς να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία τους και να κλείνουν καλά όλους τους χώρους.

Γκολ με… υπογραφή Ντε Γκούζμαν (0-2)

Στο 81΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση με και ο Ντε Γκούζμαν (κορυφαίος παίκτης του ματς) πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον Επασί δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΟΦΗ και τελειώνοντας επί της ουσίας το ματς.

Ο ΟΦΗ με το «τρίποντο» στη Λαμία έφτασε τους 31 βαθμούς πήγε στο +4 από τον Παναιτωλικό (27 βαθμούς) και έχει σφραγίσει την παραμονή του στη Super League, ό,τι αποτέλεσμα κι αν φέρει στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ κόντρα στους Αγρινιώτες στο «Γεντί Κουλέ». Ο διαιτητής Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεγιάδο, Μπεχαράνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος (67΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (79΄Πίτι), Παλαβαντισβίλι (46΄Μπεχαράνο), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46΄Τιρόνε), Γκαζαριάν (46΄Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (86΄Λυμπεράκης), Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (90΄Ουές), Ντε Γκούζμαν (90΄Μπαλογιάννησ), Γιάννου (63΄Νέιρα), Σαρδινέρο (86΄Στάρτζεον).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share