Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Europa League: Με 9.500 θεατές ο τελικός στο γήπεδο Γκντανσκ της Πολωνίας

Τι έκανε γνωστό σήμερα η UEFA

3 Μαΐου 2021 20:40
Europa League: Με 9.500 θεατές ο τελικός στο γήπεδο Γκντανσκ της Πολωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Europa League: Παρουσία 9.500 θεατών θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Europa League στο Γκντανσκ της Πολωνίας στις 26 Μαΐου. Η UEFA γνωστοποίησε σήμερα (3/5) ότι «άνοιξαν» στην ιστοσελίδα της οι πωλήσεις εισιτηρίων για την καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης και πως το σχετικό «παράθυρο» θα κλείσει το απόγευμα της Παρασκευής (7/5).

Στη σχετική ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία αναφέρει πως οι πολωνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο 25% της χωρητικότητας του γηπέδου, ήτοι με 9.500 θεατές. Ωστόσο στα ημιτελικά είχαν περάσει Μαν. Γιουνάιτεντ - Ρόμα και Αρσεναλ - Βιγιαρεάλ

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη -μεταξύ άλλων- ότι κάθε ένας από τους δύο φιναλίστ θα πάρει από 2.000 εισιτήρια, ενώ άλλα 2.000 «μαγικά χαρτάκια» θα τεθούν προς πώληση στο γενικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας της UEFA. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διανεμηθούν στην τοπική οργανωτική επιτροπή, την UEFA και τις εθνικές ομοσπονδίες, σε εμπορικούς εταίρους και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Europa League: Με 9.500 θεατές ο τελικός στο γήπεδο Γκντανσκ της Πολωνίας

Europa League: «Τσίτσιδος» άνδρας εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ (Video)

Europa League: Τσίτσιδος οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα της Γρανάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του θεσμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εισβάλλει σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ίσα-ίσα που έχει γίνει θρύλος γι’ αυτόν τον λόγο ο Jimmy Jump. Απόψε όμως ήταν πιθανότατα η πρώτη φορά που καταγράφηκε εισβολή σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Περίπου στο έβδομο λεπτό λοιπόν της αναμέτρησης της Γρανάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League υπήρξε αναγκαστική διακοπή, λόγω ενός... οπαδού που κατάφερε να παραβιάσει τα μέτρα ασφαλείας και να κάνει το κομμάτι του... γυμνός.

Ενώ, νέα εξέλιξη σοκ για την ΑΕΚ την οποία στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα με εισήγηση για αφαίρεση 10 βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη, Γ.Παπαδόπουλο για την υπόθεση με τις εκλογές στις Ενώσεις.

Champions League: Άρχοντας Εμπαπέ στο Μόναχο, εύκολα η Τσέλσι

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να δείχνει γιατί είναι ο επόμενος απόλυτος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, η Παρί πέρασε με 3-2 από το Μόναχο επί της Μπάγερν, τη στιγμή που η Τσέλσι «καθάριζε» στη Σεβίλλη με 2-0 απέναντι στην Πόρτο, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League, που ξεκίνησαν την προηγούμενη μέρα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share