Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Ίτσα

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

2 Μαΐου 2021 20:21
Λάρισα: Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Ίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή, ένας από τους πλέον εμβληματικούς οπαδούς της ΑΕΛ, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα της Λάρισας, αλλά και ολόκληρη την πόλη.

Ο Γιάννης Ίτσας πέθανε στα 64 του χρόνια, τη στιγμή που η ομάδα γιόρταζε την 33η επέτειο για την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου επαρχιακής ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέθανε ο Γιάννης Ίτσας οπαδός της ΑΕΛ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Η 33η επέτειος κατάκτησης του κορυφαίου τίτλου από την ΑΕΛ, επιφύλασσε σε όλους μας μία θλιβερή εξέλιξη, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Ίτσας, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της “βυσσινί” κερκίδας.

Από την παιδική του ηλικία ταυτίστηκε με τη διαδρομή της αγαπημένης μας ομάδας, πρώτα σαν ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής και στη συνέχεια σαν ηγετικό στέλεχος του οπαδικού κινήματος.

Ασυμβίβαστος, με έντιμη κριτική παρουσία, μα πάνω απ’ όλα με παροιμιώδη αγάπη, στα όρια της λατρείας, για την ΑΕΛ, την ομάδα της καρδιάς του.

Σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει την απέραντη θλίψη του για την αποδημία του Γιάννη Ίτσα και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Παίκτης του ΠΑΟΚ έβαλε το πρώτο του γκολ στα 27 του και τρελάθηκε

Το πρώτο γκολ της καριέρας του έβαλε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στα 27 του χρόνια και τρελάθηκε από τη χαρά του.

Ο λόγος για τον Άντερσον Εσίτι, που ο ΠΑΟΚ έχει δανείσει στην Γκεζτέπε.

Ο Νιγηριανός μέσος, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γκεζτέπε, κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα, το πρώτο του γκολ μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο, στο 35’ της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αντάλιασπορ. Ο 27χρονος Εσίτι έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Όπως ήταν λογικό, πανηγύριζε σαν τρελός το πρώτο του γκολ μετά από 255 εμφανίσεις στην επαγγελματική του καριέρα. Παράλληλα, διαβάστε για τη «Βόμβα» για τον άθλο του 1987.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο παρακάτω:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share