Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ίντερ: Πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από 11 χρόνια

Νέα βασίλισσα

2 Μαΐου 2021 19:08
Ίντερ: Πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από 11 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, η Ίντερ στέφθηκε η βασίλισσα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σασουόλο και έτσι, η Ίντερ πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην ιταλική Serie A.

Η ομάδα του Κόντε χρειαζόταν ακόμη ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά το πρωτάθλημα ή μία απώλεια της 2ης Αταλάντα, η οποία και ήρθε τελικά, για να “σφραγίσει” την πρωτιά των “νερατζούρι”.

Η Ίντερ επέστρεψε έτσι στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια και την εποχή του Ζοζέ Μουρίνιο, κατακτώντας τον 19ο τίτλο της στη Serie A. Ως εκ τούτου δε, οι οπαδοί των Μιλανέζων ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους.

Η τελευταία της κατάκτηση ήταν το 2009-10!

Τα πανηγύρια άρχισαν για τους Μιλανέζους, που όμως ζήτησαν απ’ τους οπαδούς τους να το χαρούν με… μέτρο λόγω της πανδημίας που ακόμη δεν μας έχει αφήσει και ειδικά στην Βόρεια Ιταλία μετρούν ακόμη τις πληγές τους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ έβαλε το πρώτο του γκολ στα 27 του και τρελάθηκε

Το πρώτο γκολ της καριέρας του έβαλε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στα 27 του χρόνια και τρελάθηκε από τη χαρά του.

Ο λόγος για τον Άντερσον Εσίτι, που ο ΠΑΟΚ έχει δανείσει στην Γκεζτέπε.

Ο Νιγηριανός μέσος, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γκεζτέπε, κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα, το πρώτο του γκολ μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο, στο 35’ της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αντάλιασπορ. Ο 27χρονος Εσίτι έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Όπως ήταν λογικό, πανηγύριζε σαν τρελός το πρώτο του γκολ μετά από 255 εμφανίσεις στην επαγγελματική του καριέρα. Παράλληλα, διαβάστε για τη «Βόμβα» για τον άθλο του 1987.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο παρακάτω:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share