Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάος στο «Ολντ Τράφορντ» - Εισβολή εξαγριωμένων οπαδών (Video)

Πρωτοφανή κίνηση στα χρονικά της Premier League

2 Μαΐου 2021 18:53
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάος στο «Ολντ Τράφορντ» - Εισβολή εξαγριωμένων οπαδών (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκαν στο τερέν του Ολντ Τράφορντ πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και απαίτησαν την αποχώρηση των ιδιοκτητών σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της Premier League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι παίζουν με τους μεγάλους αντιπάλους για την 34η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, όμως αυτό φαίνεται ότι απασχολεί λιγότερο τους φίλους της ομάδας, που ζητούν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Δεκάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ και με βασικό σύνθημα το «Glazers Out» διαδήλωσαν κατά της ιδιοκτησίας του συλλόγου, της οικογένειας Γκλέιζερ, έπειτα από το φιάσκο με τη European Super League. «Δεν είναι όμως μόνο η European Super League» τονίζουν οι οπαδοί.

Η διαδήλωση των φίλων της Γιουνάιτεντ αρχικά φαινόταν ειρηνική αλλά όπως προέκυψε στην πορεία έγιναν ζημιές με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για αρκετή ώρα η σέντρα του ντέρμπι. Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο αποκλείστηκαν με αποτέλεσμα η αποστολή της Γιουνάιτεντ να παραμένει εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει.

Κλείνει τα social media η UEFA αντιδρώντας στον online ρατσισμό

Κλειστά θα παραμείνουν τα social media της UEFA το προσεχές τετραήμερο, σαν μια αντίδραση για τα μηνύματα ρατσισμού. Στην Αγγλία, τόσο οι ομάδες όσο και οι ποδοσφαιρικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι από το το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (3/5) δεν θα γίνει καμία ανάρτηση στα social media, ως αντίδραση στα ρατσιστικά μηνύματα που στέλνουν κάποιοι, μέσω αυτών, στους παίκτες.

Σε αυτή την κίνησή τους, λοιπόν, οι Άγγλοι θα έχουν και τη συμπαράσταση της UEFA, η οποία επίσης ανακοίνωσε ότι για το ίδιο διάστημα δεν θα κάνει καμία ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media. Στο κίνημα συμμετέχουν η Premier League, η EFL, η FA, η Ομοσπονδία και η Λίγκα του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς και όλοι οι σύλλογοι των ομάδων που ανήκουν στις παραπάνω Αρχές. Παράλληλα δείτε την ανατροπή που έκανε χθες η Σίτι στο Παρίσι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share