Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάκκαρη: Πρόκριση στους «16» του Madrid Open

Επιτυχία για την τενίστρια

2 Μαΐου 2021 16:23
Σάκκαρη: Πρόκριση στους «16» του Madrid Open
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριά Σάκκαρη προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Madrid Open νικώντας με 2-0 σετ την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια είναι σε καλή κατάσταση και το απέδειξε με την καθαρή επικράτησή της απέναντι στην Κονταβέιτ, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες και με την οποία η παράδοση ήταν μοιρασμένη (είχαν από τέσσερις νίκες).

Η Σάκκαρη πήρε με 6-3 το πρώτο σετ και με 6-1 το δεύτερο, ούσα απόλυτη κυρίαρχος, κλείνοντας πλέον ραντεβού με τη Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα, απέναντι στην οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση στον προημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στη Μαδρίτη, η οποία έπαιξε καλύτερο τένις - αυτή την φορά- από την πρεμιέρα της στο Madrid Open και με straight sets νίκη επί της Ανέτ Κονταβέιτ, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά. Παράλληλα, δείτε την αντίπαλο της Σάκκαρη εκτός γηπέδου που δεν χάνει από καμία.

Όπως αναφέρει το tennis24, σε αντίθεση με τον αγώνα της με την Ανισίμοβα στον 1ο γύρο, η Μαρία έδειξε το καλό της πρόσωπο πίσω από τη γραμμή του σερβίς και αφού δεν άφησε την Κονταβέιτ να κάνει ούτε ένα μπρέικ (0/1), έφτασε με άνεση στη νίκη.

Στις “16” του Mutua Madrid Open, θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούτσοβα, που νωρίτερα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Ναόμι Οσάκα στα τρία σετ.

Η Μαρία, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των "16" του τουρνουά και το έκανε με απαράμιλλο στυλ. Μόλις έξι πόντους έχασε πίσω από το σερβίς της (33/36) πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση.

Εκμεταλλευόμενη τις 4/6 ευκαιρίες για μπρέικ που της εμφανίστηκαν, έσπασε το σερβίς της Κονταβέιτ δυο φορές σε κάθε σετ και απώλεσε μόλις τέσσερα γκέιμς συνολικά, για να περάσει στον 3ο γύρο, αφήνοντας εκτός μια από τις καλές της φίλες στο Tour.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share