Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Ζανγκ Ενχουά σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη!

30 Απριλίου 2021 11:06
Πέθανε ο Ζανγκ Ενχουά σε ηλικία 48 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

​Ο Κινέζος πρώην διεθνής αμυντικός, Ζανγκ Ενχουά, μέλος της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της χώρας το 2002, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 48 ετών, σύμφωνα με κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου για το πρώην αμυντικό, ο οποίος βοήθησε την Κίνα να προκριθεί στο πρώτο της, και μέχρι στιγμής μόνο, Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνη τη χρονιά στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.Στην διάρκειά της καριέρα του ο Ζανγκ, κέρδισε επτά τίτλους κινεζικού πρωταθλήματος με την Νταλιάν Γουάντα από το 1994 έως το 2002 και επίσης σκόραρε στον τελικό του Asian Club Championship το 1998, όταν η Νταλιάν έχασε στον τελικό από τη Νοτιοκορεάτικη ομάδα Πόχανγκ Στίλερς.

Πέθανε ο Ζανγκ Ενχουά σε ηλικία 48 ετών

Ο Ζανγκ πέρασε μια σύντομη περίοδο δανεισμού στην αγγλική Γκρίμσπι προτού ενταχθεί στην Τιαντζίν Τέντα και τερματίσει την καριέρα του στο Χονγκ Κονγκ με τη Νότια Κίνα! Μετά τη αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Ζαγνκ εργαζόταν σε ακαδημίες νέων.

Πέθανε ο Μάικλ Κόλινς: Ο «τρίτος άνθρωπος» της διαστημικής αποστολής Apollo 11

Πέθανε σε ηλικία 90 χρόνων ο αστροναύτης Μάικλ Κόλινς, της θρυλικής αποστολής Απόλλων 11 που προσεδάφισε τους πρώτους δύο ανθρώπους στη Σελήνη.

Σε ηλικία 90 χρόνων πέθανε ο αστροναύτης Μάικλ Κόλινς, ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές της ιστορικής πρώτης προσεδάφισης του ανθρώπου στη Σελήνη. Η οικογένειά του στο Twitter ανάρτησε ανακοίνωση όπου επιβεβαιώνει το θάνατό του και σημειώνει πως «πέρασε τις τελευταίες μέρες του ήρεμα, με την οικογένειά του στο πλευρό του».

«Ο Μάικ πάντα αντιμετώπιζε τις προκλήσεις της ζωής με ταπεινότητα και χάρη. Και αντιμετώπισε κι αυτήν, την τελευταία του πρόκληση, με τον ίδιο τρόπο. Θα μας λείψει φρικτά. Ωστόσο, γνωρίζουμε το πόσο τυχερός ένιωθε ο Μάικ με τη ζωή που έζησε. Θα τιμμήσουμε την ευχή του να γιορτάσουμε κι όχι να θρηνήσουμε, τη ζωή αυτή» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share