Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: 0-0 με λάθος του Γκεστράνιους

Οργή από τους πάγκους

25 Απριλίου 2021 17:10
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: 0-0 με λάθος του Γκεστράνιους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισόπαλο έληξε το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, με τους γηπεδούχος να είναι οι κερδισμένοι της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος διαιτητής, Γκεστράνιους έκανε λάθος εφαρμογή του πλεονεκτήματος σφυρίζοντας φάουλ νωρίτερα και μην αφήνοντας τους πράσινους να τελειώσουν τη φάση, με αποτέλεσμα το ματς στην Τούμπα να λήξει 0-0.

«Λάθος μου» παραδέχτηκε ο Γκεστράνιους. Ένα λάθος που ενδεχομένως να έδινε στους πράσινους τη νίκη.

Από το αποτέλεσμα ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ που παραμένει στο +7 από τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που οι πράσινοι δεν πήραν τους τρεις βαθμούς που ήθελαν για να παραμείνουν "ζωντανοί" στην υπόθεση Ευρώπη.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:

Ο Πασχαλάκης στο 96' κράτησε το 0-0 σε πλασέ του Καρλίτος. Στο χαλαρό οι Θεσσαλονικείς, μία μεγάλη φάση σε... τελικό για την Ευρώπη οι «πράσινοι». Λάθος εις βάρος του Παναθηναϊκού στο 79' από τον Γκεστράνιους.

Το παιχνίδι ήταν τελικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αμύνθηκε καλά, αλλά επιθετικά έδειχνε εντελώς ακίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ είχε διαστήματα κατοχής, ορισμένες καλές συνεργασίες, όχι όμως κάτι τρομερό για να τον οδηγήσει σε εκτέλεση απέναντι από τον Διούδη. Το πρώτο ημίχρονο ενδεικτικά έκλεισε με κατοχή 50%-50% και 4-1 τελικές για τον ΠΑΟΚ

Το λάθος που κόστισε

Στο 79’ έγινε μία φάση που σηκώνει συζήτηση. Ο Φινλανδός διαιτητής Γκεστράνιους σφύριξε φάουλ του Λύρατζη στον Καμπετσή, αντί ν’ αφήσει το πλεονέκτημα. Ο Καμπετσής έδωσε στον Μακέντα, ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό στα δίχτυα, αλλά ο Γκεστράνιους είχε ήδη σταματήσει τη φάση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share