Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρούσμα κορωνοϊού στον Ατρόμητο

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

24 Απριλίου 2021 00:36
Κρούσμα κορωνοϊού στον Ατρόμητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης του Ατρόμητου, μία μέρα πριν το παιχνίδι με τη Λαμία, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου. Οι παίκτες του Ατρόμητου έκαναν τεστ την Πέμπτη και την Παρασκευή τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει ένα κρούσμα. Ωστόσο κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε και στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Λαμία, διενεργήθηκαν χθες Πέμπτη, τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Στα δείγματα εντοπίστηκε ένα θετικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολουθήθηκε άμεσα το αυστηρό πρωτόκολλο με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ο παίκτης παραμένει σε περιορισμό κατ’ οίκον. Την Παρασκευή, όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν και πάλι σε τεστ μοριακού ελέγχου με τα αποτελέσματα να αναμένονται το βράδυ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου.

Κρούσμα κορωνοϊού στον Ατρόμητο

Κορωνοϊός: 2.754 νέα κρούσματα, 819 διασωληνωμένοι και 76 θάνατοι

Κορωνοίός: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.754, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 329.134 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 65 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.094 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 76, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 9.864 θάνατοι.

Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Δυστυχώς η ινδική μετάλλαξη έφτασε και στη χώρα μας καθώς το πρώτο κρούσμα βρέθηκε στην Πάτρα.

Κορωνοϊός: Κρούσματα σήμερα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share