Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (1-1): Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

17 Απριλίου 2021 21:31
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (1-1): Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Μπορεί ο Βόλος προηγήθηκε, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε και οι δύο ομάδες περιμένουν το τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι άρχισε με γκολ και ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Σάντσες να παίρνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ και να γράφει το 1-0 στο 4′.

Οι Θεσσαλοί ήταν φουριόζοι και μέχρι το 12′ είχαν και δύο δοκάρια με τους Περέα και Νίνη, την ίδια ώρα που οι Γιαννιώτες έψαχναν τα πατήματά τους. Παρ’ όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλοί, στο 29′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λιάσο από κοντά, μετά την όχι και τόσο καλή επέμβαση του Κλέιμαν στο σουτ του Κάστρο.

Tο πρώτο ημίχρονο, συνολικά, ήταν καλό αλλά το δεύτερο όχι και τόσο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά, οι δύο ομάδες έκαναν συνεχώς λάθη, οι καλές φάσεις απουσίαζαν και τελικά το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Βόλο να είναι στην 7η θέση και τον ΠΑΣ στο-4 και στην 8η. Ωστόσο δείτε πως εξελίχθηκε το ματς στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Bόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος (86′ Κιάκος), Κρητικός (81′ Μπάλλας), Ρενάτο (60′ Μπαρτόλο), Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46′ Σάλιακας), Κάστρο (68′ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (68′ Γροσδάνης), Μπρένερ (68′ Λώλης), Παμλίδης (88′ Δούμτσης).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share