Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΟΦΗ - Ατρόμητος (1-1): Μοιρασιά στο Γεντί Κουλέ (Video)

Δεν "Χ"άρηκε κανείς

17 Απριλίου 2021 17:20
ΟΦΗ - Ατρόμητος (1-1): Μοιρασιά στο Γεντί Κουλέ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Μπορεί ο ΟΦΗ να ήταν σε απόσταση αναπνοής από μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 93′ και τον κράτησε στο -5.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν περισσότερο για τους τρεις βαθμούς αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα, έχοντας δύο ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Γιακουμάκη και Γκαλβάο.

Αυτές ήταν ουσιαστικά και οι μοναδικές πραγματικά καλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με τους Περιστεριώτες να σκοράρουν με τον Μουνίθ αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Μανούσου που είχε δώσει την πάσα. Ωστόσο δείτε και τι έκανε την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ.

Πώς εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο

Στο β’ μέρος οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα, πίεσαν, έχασαν ευκαιρία με την κεφαλιά του Διαμαντή και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 69′ με το πέναλτι του Ντε Γκούζμαν μετά το χέρι του Σάλομον (1-0).

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε, πλέον, το προβάδισμα και μετρούσε αντίστροφα για τη λήξη και την εξασφάλιση μιας πολύ σημαντικής νίκης, αλλά στο 93′ ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1, διατηρώντας τον Ατρόμητο στο +5 από τον ΟΦΗ, τον οποίο μπορεί πλέον να προσπεράσει η προτελευταία ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (87′ Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (61′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο (72′ Γρίβας), Σολίς (61′ Ουές), Γιάννου (60′ Λυμπεράκης).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84′ Ραμπέγιο), Μουνίθ, Γιακουμάκης (71′ Κωτσόπουλος), Μανούσος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share