Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Basket League: Λαύριο για... κούπα σάρωσε και το Περιστέρι (video)

Καθάρισε στο τέταρτο δεκάλεπτο

14 Μαρτίου 2021 22:12
Basket League: Λαύριο για... κούπα σάρωσε και το Περιστέρι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαύριο και Περιστέρι βρίσκονταν κοντά στο σκορ για τρεις περιόδους και... κάτι όμως στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βρήκε λύσεις και έφτασε σε μία ακόμα νίκη με 88-71.

Το Περιστέρι αντιμετώπισε το Λαύριο, στο κλειστό της Λαυρεωτικής και είχε σαν στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή. Το Λαύριο όμως έχει φορμαριστεί για τα καλά και δεν σταματάει πουθενά.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη «ζευγάρωσε» τις νίκες της απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων, φτάνοντας σε μια ακόμα επικράτηση, που ήταν η 13η σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφεραν στα μέτρα τους την αναμέτρηση, με το Περιστέρι να μην έχει τον ρυθμό να ακολουθήσει τους παίκτες του Σερέλη, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Ο Βασίλης Μουράτος με 17 πόντους και 9 ασίστ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο ηγέτης των νικητών, έχοντας βοήθειες από τους Ντιαλό (14π) και Σάβατζ (13π), με τους νικητές να σουτάρουν με το εντυπωσιακό 53% στα τρίποντα (15/28).

Στην αντίπερα όχθη, οι 16 πόντοι και οι 6 ασίστ του Τεράν Πέτεγουεϊ, καθώς και οι 14 πόντοι του Παναγιώτη Βασιλόπουλου δεν ήταν αρκετοί, με το Περιστέρι να χάνει την επαφή του με το σκορ μετά το 32ο λεπτό του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 44-36, 68-63, 88-71.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share