Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: Πέταξε την ευκαιρία να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Αστέρας! (video)

Έχασε στη Τρίπολη από τον ΠΑΣ

14 Μαρτίου 2021 21:30
Super League: Πέταξε την ευκαιρία να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Αστέρας! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σερί ήταν και πάει! Ο εντυπωσιακός ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη και τον... ξενέρωσε εν όψει πλέι οφ, καθώς οι Αρκάδες είδαν το αήττητο σερί που έτρεχαν στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο να σπάει, ενώ έπεσαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ για τους νικητές ο Μπρένερ στο 85', με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να φτάνει τα έξι ματς δίχως ήττα και να μπαίνει στα πλέι άουτ ούσα στο +12 από την τελευταία δυάδα.

Το ματς

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν πιο προσεκτικοί. Στο 13’, ο Παμλίδης έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή.

Παρόμοια τύχη είχε και η κοντινή προσπάθεια του Ελευθεριάδη στο 24', με τον μέσο των φιλοξενούμενων να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Ακολούθως, ο Καρτάλης είχε ένα ωραίο σουτ που έφυγε ψηλά άουτ στο 32’, ενώ εννέα λεπτά αργότερα το βολέ του Κανελλόπουλου που πέρασε άουτ αποτέλεσε την καλύτερη στιγμή για τους Αρκάδες στα πρώτα 45’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 46’ είδαν τον Φερνάντεθ να πιάνει ωραίο σουτ και την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς είχαν μερικές ακόμα καλές στιγμές στα επόμενα 15 λεπτά όμως οι Ηπειρώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν ξανά την αναμέτρηση και εντέλει στο 85’ κατάφεραν να... κλέψουν και τη νίκη!

Ο Μιλιντσεάνου σέντραρε από τα αριστερά, ο Τσιφτσής έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Μπρένερ, ο οποίος ευστόχησε σουτάροντας από το ύψος του πέναλτι και έβαλε μπροστά τον ΠΑΣ.

Η εξέλιξη αυτή ώθησε τους Αρκάδες να ανέβουν για να ψάξουν την ισοφάριση όμως δεν είχαν τύχη, με το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων να μην αλλάζει.

MVP: Ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ πέρασε στο ματς από τον Γιαννίκη στο 58ο λεπτό και στο 85’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Κερδίζει επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου, αποτελώντας... χρυσή αλλαγή για τον ΠΑΣ

Η... σφυρίχτρα: Ο Τάσος Παπαπέτρου δεν είχε πολλές αμφίρροπες φάσεις να διαχειριστεί. Στην κυριότερη, στις καθυστερήσεις, συνεννοήθηκε με το VAR και απεφάνθη πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση που ζήτησαν χέρι του Κάργα και πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (67’ Μπελόκ), Σίτο (80’ Τικίκα), Κρέσπι (67’ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80’ Τζίμας, 88’ Μπ. Φερνάντεθ).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Γκαρσία, Πασαλίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58’ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81’ Νάουμετς), Παμλίδης (88’ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Πήλιος, Πανουργιάς, Λώλης, Γροσδάνης, Δούμτσης.

Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Κωσταράς, Παπαδόπουλος
4ος: Σκουλάς
VAR: Τζήλος
AVAR: Κουρομπύλια

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share