Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Ξεφεύγει στη μάχη της Ευρώπης ο Άρης! (video)

Επαγγελματική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

14 Μαρτίου 2021 21:20
Super League: Ξεφεύγει στη μάχη της Ευρώπης ο Άρης! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης δεν υπέπεσε σε γκέλα και απώλεια βαθμών κόντρα σε έναν ΟΦΗ που «καίγεται» για τέτοιους, επικράτησε (1-0) με δράστη - και τραυματία - τον Μήτρογλου και πηγαίνει με το ηθικό στα ύψη στις μάχες των play-off.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με «ροζ» φύλλο αγώνα τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της φετινής Super League Interwetten, επιβάλλοντας το παιχνίδι και τους όρους του κόντρα στον ΟΦΗ και παίρνοντας τρεις ακόμη βαθμούς, οδηγούμενος με ανεβασμένο το ηθικό στην πρεμιέρα των play-off. Η νίκη ήταν, ωστόσο, πύρρειος, αφού προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού για τον Κώστα Μήτρογλου στο 23ο λεπτό.

Ξεφεύγει στη μάχη της Ευρώπης ο Άρης!

Ο Μήτρογλου ήταν ο σκόρερ του ταχύτερου εφετινού γκολ για τον Άρη, όταν στο 6ο λεπτό, υποδεχόμενος την ασίστ του Μπερτόγλιο μετά από κλέψιμο του τελευταίου, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ένα εύκολο πλασέ.

Ο Άρης είχε δοκάρι δύο λεπτά αργότερα με τον Σίλβα, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ντε Γκούζμαν. Ο ρυθμός ύστερα έπεσε, με τους γηπεδούχους να απειλούν ξανά στο τέλος του ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου, αλλά είτε να σταματούν στον Βάτερμαν είτε να αστοχούν.

Ο ΟΦΗ του Νιόπλια δεν μπόρεσε να συντονιστεί και να δώσει απαντήσεις, ενώ έχασε και τον Ντε Γκούζμαν στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια συνέχεια της φετινής... κατάρας τραυματισμών.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στον Άρη «αέρα» τριών και τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα, πριν την έναρξη των play-off.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share