Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Εύκολo πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λάρισα! (videos)

9η σερί νίκες επί των βυσσινί!

14 Μαρτίου 2021 21:15
Super League: Εύκολo πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λάρισα! (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γκολ ο Ολυμπιακός, ανακοινώσεις η ΑΕΛ. Κάπως έτσι συνοψίζεται η εικόνα στο Αλκαζάρ με τον πρωταθλητή να πετυχαίνει σβηστά την 9η σερί νίκη του (1-3) επί των βυσσινί.

Η ουραγός ΑΕΛ έπαιξε με όλα τα «όπλα» της στην ενδεκάδα αφού ήταν αυτή που καιγόταν για τη νίκη,, όμως ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ήταν η εμφανώς ανώτερη ομάδα, παρά τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Το τελικό 1-3 στέλνει τους «βυσσινί» στα πλέι-άουτ με -3 στη βαθμολογία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στα πλέι-οφ με το +16 για... παρέλαση τίτλου. Χασάν, Ανδρούτσος, Ελ Αραμπί τα γκολ των νικητών, μείωσε στο τέλος με τον Νούνιτς η Λάρισα.

Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον μέτριο έως κακό από άποψη θεάματος, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και φλύαρες με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς πολλές καλές φάσεις ως προϊόν οργανωμένου ποδοσφαίρου. Η μπάλα ήταν πάντως σταθερά σε «ερυθρόλευκα» πόδια, σε ποσοστό γύρω στο 60%, ενώ παρότι οι περισσότερες τελικές ήταν για την πλευρά της ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ήταν πιο ουσιαστικός στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, με πιο καθαρές φάσεις για γκολ.

Super League: Εύκολα πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λάρισα!

Μετά από δύο τέτοιες, στην τρίτη του χρονικά φάση μέσα στην περιοχή του Νάγκι, βρήκε και τη στιγμή που χρειαζόταν για να ξεκλειδώσει το παιχνίδι. Ο Χασάν κέρδισε το πέναλτι στο 32', ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό μετά, ενώ ακόμη ένα πεντάλεπτο αργότερα ο Αιγύπτιος έγινε αναγκαστική αλλαγή αφού χτύπησε. Από το σημείο του 0-1 και έπετα, ο Ολυμπιακός διατήρησε μάλλον εύκολα τον έλεγχο του αγώνα, παρότι η Λάρισα ήταν αυτή που καιγόταν για το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πια, ο Ολυμπιακός απλοποίησε ακόμη περισσότερο ματς, βρίσκοντας και ένα ακόμη -σχετικά γρήγορο- γκολ, με τον Ανδρούτσο στο 55'. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε σε καμία περίπτωση, με τους Πειραιώτες να είναι η ομάδα που απειλούσε πιο συχνά και με μεγαλύτερη ουσία, την ώρα που η ΑΕΛ... έβγαζε ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Εντός γηπέδου, είχε και αυτή 1-2 καλές στιγμές, αλλά με το ματς να έχει επί της ουσίας κριθεί ήδη. Το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν το σκορ, αφού ο Ελ Αραμπί αρχικά πέτυχε το 19ο γκολ του στο πρωτάθλημα για φέτος στο 80', για το 0-3, ενώ λίγο πριν το φινάλε η Λάρισα μείωσε με τον Νούνιτς για το τελικό 1-3.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share