Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πέθανε ο θρύλος της πυγμαχίας Μάρβιν Χάγκλερ

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του στο Facebook

14 Μαρτίου 2021 10:57
Πέθανε ο θρύλος της πυγμαχίας Μάρβιν Χάγκλερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από τη ζωή ο «Marvelous» Μάρβιν Χάγκλερ, ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών. Η σύζυγός του ανακοίνωσε το θάνατό του μέσα από το Facebook γράφοντας τα ακόλουθα:

«Λυπάμαι που κάνω μία τόσο στενάχωρη ανακοίνωση. Σήμερα, δυστυχώς, ο αγαπημένος μου σύζυγος "Marvelous" Μάρβιν κατέληξε ξαφνικά στο σπίτι. Η οικογένειά μας ζητάει να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Με αγάπη». Ωστόσο θρήνο προκαλεί και ο χαμός του δημιουργού της κασέτας Λού Όττενς

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν και αρκετοί μποξέρ, όπως ο πρωταθλητής Όσκαρ ντε λα Χόγια που τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Λυπήθηκα τόσο όταν άκουσα για τον θάνατο του "Marvelous" Μάρβιν Χάγκλερ. Ένας από τους καλύτερους». Ο Μάρβιν Χάγκλερ ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία μεσαίων βαρών.

Κατά την καριέρα του, κατέκτησε 62 νίκες ενώ είχε και τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, οι 52 εκ των 62 νικών ήταν νοκ-άουτ, όπως μεταδίδει το CNNi. To 1993, μάλιστα, τιμήθηκε και εντάχθηκε στο International Boxing Hall of Fame.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share