Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: "Χ"-αλάστηκαν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα

Το σκορ έληξε 0-0

28 Φεβρουαρίου 2021 20:37
Super League:

Super League: "Χαμός" έγινε στον αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει με το μέρος του τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ φαίνεται πως σώθηκε μετά τον αγώνα που είχε με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα το σκορ να έρθει στο 1-0.

Συγκεκριμένα η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννενα πάλεψαν όσο μπορούσαν χωρίς όμως να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα για μία από τις δύο ομάδες με το σκορ να λήγει στο 0-0.

Super League: Αναλυτικά ο αγώνας

Κόντρα στο καλό αγωνιστικόφεγγάρι στο οποίο βρίσκονται Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, το μεταξύ τους ραντεβού υπήρξε φτωχό στο «Αθανάσιος Διάκος», με την τακτική και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν και την ισοπαλία (0-0) να «κλειδώνει» το...άχρωμο ματς στο φινάλε.
Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος βρέθηκαν «face to face» στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η οικοδέσποινα Λαμία μετά το σπουδαίο «διπλό» (μεσοβδόμαδα) στο Αλκαζάρ, ήθελε να ρίξει ένα ακόμα «τρίποντο» στο σακούλι και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας το μυαλό του (και) στον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, είχε ως στόχο να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των φετινών επιτυχημένων εμφανίσεων – αποτελεσμάτων του.

Στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι πολλή τακτική, πολλά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου και ελάχιστους κενούς χώρους.

Η πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας καταγράφηκε στο 3΄, όταν μετά από επικίνδυνη σέντρα του Σκόνδρα δεν βρέθηκε κανείς συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας με την άμυνα του ΠΑΣ να διώχνει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ στο 26΄, με τον τερματοφύλακα Επασί να απομακρύνει σωτήρια κοντινή κεφαλιά του Κάργα.

Στο ίδιο τέμπο κυλούσε το παιχνίδι και στο β΄ημίχρονο.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα πολλά τρεξίματα είχαν τον…πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Η Λαμία άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το 60΄κι έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αραμπούλι στο 66΄.

Ο Γεωργιανός επιθετικός ξεμαρκάριστος και εξ επαφής δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Λοντίγκιν, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να κάνει τρομερή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους χωρίς όμως να πατούν με ευκολία την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργούν φάσεις, την ώρα που οι Ηπειρώτες είχαν περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο κι ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά.

Μεγάλη φάση μετά την ευκαιρία του Αραμπούλι (66΄) ήταν μια γρήγορη έξοδος του Επασί έξω από την περιοχή του που έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μιλιντσεάνου στο 92΄.

Ο ρέφερι Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Επασί, Μπεχαράνο, Κάστρο, Τζανετόπουλο, Ντομίνγκεθ

ΛAMIA (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (89΄Πίτι), Καραμάνος, Ρόμανιτς (57΄Μπα) (73΄Γκαζαριάν), Αραμπούλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (77΄Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης (73΄Μπρένερ), Κρίζμαν (73΄Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90΄Παντελάκης).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share