Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

ΚΑΕ ΑΕΚ: Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα

Αυτό είναι το τρίτο κρούσμα για τους "κιτρινόμαυρους"

28 Φεβρουαρίου 2021 17:15
ΚΑΕ ΑΕΚ: Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΚΑΕ ΑΕΚ: Ο κορωνοϊός από ότι φαίνεται «χτύπησε» για ακόμη μια φορά την πόρτα της ΑΕΚ με την Ένωση να ανακοινώνει πως ένας ακόμα παίκτης βρέθηκε θετικός.

Το πρωί της Κυριακής άπαντες στην Ένωση υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως βρέθηκε ένας ακόμα παίκτης θετικός. Αυτό ήταν το τρίτο κρούσμα μέσα σε λίγες μέρες για την ομάδα μπάσκετ, την στιγμή που οι προπονήσεις έχουν σταματήσει στην ΑΕΚ.

Με την εξέλιξη αυτή το παιχνίδι με την Νίζνι μοιάζει να βρίσκεται στον… αέρα, καθώς άπαντες θα υποβληθούν σε νέα τεστ τις επόμενες ώρες, υπό τον φόβο διασποράς του ιού έπειτα από το πρωί της Παρασκευής, όταν και βρέθηκε το πρώτο κρούσμα. Ωστόσο στο "κόκκινο" βρίσκεται το νοσοκομείο "Σωτηρία", καθώς δεν υπάρχει ούτε μια κενή ΜΕΘ.

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ
Κορωνοϊός: "Βράζει" επικίνδυνα η Αττική - Στα χνάρια της η Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η δύσκολη κατάσταση με τα κρούσματα στην Ελλάδα όπου αυξάνονται όλο και περισσότερο σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

Σημειώνεται ότι οι Ρώσοι επιστήμονες φαίνεται πως κατάφεραν να αποδείξουν ότι το Sputnik V είναι αρκετά αποτελεσματικό στο μεταλλαγμένο στέλεχος. Συγκεκριμένα η κατάσταση έχει ξεφύγει αρκετά στην Αττική διότι τα περισσότερα κρούσματα που ανέφερε ο ΕΟΔΥ σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου βρίσκονται εκεί.

Συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων.

Κορωνοϊός: Το 50% των κρουσμάτων βρίσκεται στην Αττική

Ειδικότερα στην Αττική εντοπίστηκαν για ακόμα ένα 24ωρο τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα από τα 1.630 συνολικά κρούσματα στη χώρα, 815 βρέθηκαν στην Αττική. Εν τω μεταξύ τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη είναι 201, ενώ στην Αχαΐα 64.

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων:

Αναλυτικά ο επιδημιολογικός χάρτης.

Που εντοπίστηκαν τα σημερινά κρούσματα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share