Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Έδωσε ένα τέλος στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Το σκορ έληξε 2-1

27 Φεβρουαρίου 2021 19:45
Super League: Έδωσε ένα τέλος στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Super League: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και στον ΟΦΗ με τον πρώτο να καταφέρνει να εξασφαλίζει τη νίκη.

Σημειώνεται ότι η Λαμία κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ πριν λίγες μέρες με αποτέλεσμα να την ρίξει στη Β' Εθνική με το σκορ να λήγει στο 1-0.

Συγκεκριμένα ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ με τον Σωτηρίου να δίνει το τελικό χτύπημα στον ΟΦΗ και να σφραγίζει τη νίκη.

Super League: Αναλυτικά ο αγώνας

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ο Απόλλων όμως, πήρε τη νίκη με 2-1, εκμεταλλευόμενος το... δώρο του τερματοφύλακα Σωτηρίου στο δεύτερο γκολ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Όγδοη σερί ήττα για τους κρητικούς!
Τα... τερτίπια της μπάλας τιμώρησαν τον ΟΦΗ και ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που χαμογέλασε, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο της Ριζούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η "ελαφριά ταξιαρχία" δεν ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε όμως, το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα των κρητικών Σωτηρίου και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο αγώνες, με τρίποντο με το οποίο ξέφυγε από τη ζώνη του μπαράζ.

Ο ΟΦΗ από την άλλη, ήταν πολύ καλός, καμία σχέση με τα τελευταία παιχνίδια όπου ήταν κακός αλλά τελικά δεν απέφυγε την όγδοη συνεχόμενη ήττα σε ένα παιχνίδι που δικαιούνταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 84ο λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Σωτηρίου προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά τελικά την έστειλε συστημένη στον Ιωαννίδη που σημείωσε το 2-1, και έδωσε στην ομάδα του το τρίποντο με το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στο +8 από τη ζώνη του μπαράζ ενώ η ομάδα του Ηρακλείου είναι μόλις στο +2.

Στο α’ ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι, με τον Ντάουντα στο 17ο λεπτό αλλά στην συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Για την ακρίβεια τον περιόρισε ο ΟΦΗ που έδειξε πιο αποφασιστικός, ήταν καλύτερος, η απόδοση του δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και στο 25΄ με τον Στάρτζεον ισοφάρισε σε 1-1 (μόλις το δεύτερο γκολ για τους κρητικούς στους εννέα τελευταίους αγώνες!). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, να πατούν στην αντίπαλη περιοχή χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σολίς στο 33’ και το 40’, με τον Στάϊκο στην εκπνοή του ημιχρόνου και με τον Στάρτζεον στις καθυστερήσεις αλλά τους έλειπε το γκολ πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 1-1.

Στο β’ ημίχρονο ο Παράσχος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα από τα άκρα με την είσοδο του Χουχούμη στη θέση του μέτριου Μπεντινέλι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και δυσκόλεψαν τον ΟΦΗ στην ανάπτυξη, όχι για πολύ όμως. Οι κρητικοί αντέδρασαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, δύο από τις οποίες κλασσικές, στο 60ό και το 63ο λεπτό, είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια αλλά το παιχνίδι τελείωσε στο 84’.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share