Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Ο κορωνοϊός και η Άλμπα λύγισαν τον Παναθηναϊκό

Ο αγώνας έληξε 74-65

26 Φεβρουαρίου 2021 23:06
Euroleague: Ο κορωνοϊός και η Άλμπα λύγισαν τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Αρκετά αδύναμος φάνηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου όπου δεν τα κατάφερε και έχασε με διαφορά σχεδόν 10 πόντων.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ να γυρίσει το παιχνίδι αλλά αποδείχθηκε όλο αυτό μάταιο με αποτέλεσμα να χάσει.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι ήταν αδύναμος απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στην αναμέτρηση που είχαν με το σκορ να λήγει στο 74-65.

Euroleague: Αναλυτικά ο αγώνας

Ειδικότερα ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός για τρία δεκάλεπτα, όταν όμως έμεινε από δυνάμεις και ενέργεια λόγω της έλλειψης προπονήσεων και ρυθμού από τον κορωνοϊό, η Άλμπα ανέβασε ταχύτητα και νίκησε άνετα με 74-65.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε από δυνάμεις στο Βερολίνο, ηττήθηκε από την Άλμπα παρά το γεγονός πως είχε τον έλεγχο για 30' και υποχώρησε στο 9-15 της βαθμολογίας. Αντιθέτως, οι Γερμανοί πήγαν στο 9-17.

Οι «πράσινοι» πήγαν στην «Mercedes-Benz Arena» έχοντας να δώσουν επίσημο ματς 21 μέρες (από το παιχνίδι στο ΣΕΦ) με την ομάδα να μπαίνει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για δύο εβδομάδες, λόγω του κορωνοϊού. Παράλληλα, είχαν σοβαρές απουσίες (Νεμάνια Νέντοβιτς, Λεωνίδας Κασελάκης, αλλά και... Μάριο Χεζόνια). Έτσι, στην τελική ευθεία του αγώνα έδειξαν να μην έχουν ενέργεια.

Βέβαια, για να «λυγίσει» ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να γίνει κάτι που μοιάζει... απίστευτο: να τον «εκτελέσει» ο σέντερ της Άλμπα, Γιοχάνες Τίμαν, με τέσσερα τρίποντα στην 4η περίοδο. Ο Γερμανός ψηλός ήταν ο MVP του αγώνα (16π.) και εκείνος που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, διψήφιοι για τους νικητές ήταν και οι Μάρκους Έρικσον (12π.), Μαοντό Λο (11π., 7ασ.).

Οι «πράσινοι», από την μεριά τους, δεν είχαν... σταθερά σημεία αναφοράς, πέραν του Άαρον Ουάιτ (14π., 8ρ.) και του Ντίνου Μήτογλου (9π., 9ρ.). Ύστερα από τόσο μεγάλη απραξία ο Όντεντ Κάτας θέλησε να μοιράσει τους χρόνους και τα λεπτά και το «τριφύλλι» στο φινάλε δεν είχε... ανάσες.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share