Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Προσγείωσε τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου - Ο Άρης «τσίμπησε» τον βαθμό (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

21 Φεβρουαρίου 2021 21:55
Super League: Προσγείωσε τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου - Ο Άρης «τσίμπησε» τον βαθμό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μήτρογλου που επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος ο Άρης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ενώ, σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφερε και κέρδισε τον ΟΦΗ με 1-0, με γκολ του Παμλίδη από το 4ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν μία δυνατή αλλά άστοχη κεφαλιά του Χασάν στο 37΄, μετά από κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Άρη να απειλήσει με τον Μάνο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Σα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 40΄ με τον Φορτούνη, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των «κιτρίνων». Αρχικά ο Κουέστα έπεσε στα πόδια του Μασούρα και έσωσε την εστία του, αλλά ο Ανδρούτσος έγινε κάτοχος της μπάλας και γύρισε στον Φορτούνη, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44΄ ο Παπασταθόπουλος έσωσε με αυτοθυσία το αυτογκόλ που πήγε να βάλει ο Σεμέδο με άτσαλη κεφαλιά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σούντγκρεν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στη φάση αυτή, όμως, ο Έλληνας σέντερ μπακ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και αποχώρησε, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται στα… δέκα λεπτά καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με δέκα παίκτες και στη συνέχεια με παρτενέρ του Σεμέδο τον Χολέμπας (μπήκε ο Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο), καθώς έλειπε σήμερα ο τιμωρημένος Μπα.

Στο 80ο λεπτό, ο Μπρούνο σήκωσε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι και ο Σα βγήκε άτσαλα και, στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το πόδι, χτύπησε τον Μαντσίνι, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να καταλογίζει το εμφανές πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος στο 83΄ πέτυχε -απέναντι στην πρώην ομάδα του- το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έξι χρόνια (3/5/2015 τα δύο τελευταία με την ερυθρόλευκη φανέλα, εναντίον της Καλλονής).

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Ανδρούτσος, Καμαρά (76΄ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Μασούρας (59΄ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (59΄ Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι (29΄ Βαλμπουενά), Χασάν

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (58΄ Μπρούνο), Μπερτόλιο (84΄ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (58΄ Μαντσίνι), Μάνος (66΄ Μήτρογλου)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share