Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυστραλιανό Οπεν: Ο Τζόκοβιτς αντίπαλος του Τσιτσιπά αν πάει στον τελικό!

Πέρασε εύκολα από τα ημιτελικά!

18 Φεβρουαρίου 2021 13:02
Αυστραλιανό Οπεν: Ο Τζόκοβιτς αντίπαλος του Τσιτσιπά αν πάει στον τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχοντας προφανώς αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς λύγισε στα τρία σετ τον μαχητικό Ασλάν Καράτσεφ και πέρασε στον τελικό του Australian Open.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4, 6-2 και έβαλε φρένο στην ονειρεμένη πορεία του 27χρονου Ρώσου (Νο.114), που έκανε το ντεμπούτο του σε Grand Slam!

Mε τον κόσμο να έχει επιστρέψει στη Rod Laver Arena μετά τη λήξη του lockdown, ο Νόλε βρήκε το δρόμο προς τον τελικό χωρίς να χάσει σετ, παρότι είδε τον αντίπαλό του να μετατρέπει το 5-1 σε 5-4 στο δεύτερο και να απειλεί και με την ισοφάριση.

Ο Τζόκοβιτς αντίπαλος του Τσιτσιπά

Αφού, όμως, κατάφερε τελικά να κλείσει το σετ, όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια και, ξεπερνώντας το μπρέικ μπακ που του έκανε αρχικά ο Καράτσεφ στο τρίτο, σφράγισε τη νίκη χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς.

Θα περιμένει τώρα στον τελικό Ντανίλ Μεντβέντεφ ή Στέφανο Τσιτσιπά και, όπως είπε on court, δεν έχει καμία προτίμηση!

Ο Νόλε έχει πλέον 9/9 στα ημιτελικά της διοργάνωσης και φιλοδοξεί να κάνει το 9/9 και στους τελικούς! Αν καταφέρει να σηκώσει τον τίτλο στην αγαπημένη του Μελβούρνη, θα φτάσει τους 18 Grand Slam τίτλους πλησιάζοντας απειλητικά τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ (20).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share