Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Ψάχνοντας την ελπίδα για το θαύμα της πρόκρισης στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Κόντρα στην Εφές

18 Φεβρουαρίου 2021 09:08
Euroleague: Ψάχνοντας την ελπίδα για το θαύμα της πρόκρισης στην Πόλη ο Ολυμπιακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελική του προσπάθεια για να ανατρέψει τις σε βάρος του πιθανότητες για πρόκριση στα πλέι οφ στα δέκα τελευταία παιχνίδια της Euroleague, αρχίζει απόψε από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», που χρειάζονται τουλάχιστον επτά, ίσως και οκτώ νίκες για να τα καταφέρουν, αντιμετωπίζουν (19:30, Novasports1HD) την Εφές Αναντολού για την 25η αγωνιστική, στο «Σινάν Ερντέμ». Έπειτα από τέσσερις σερί ήττες από Ζαλγκίρις στο Κάουνας, Αρμάνι στο Μιλάνο, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καλούνται να κάνουν υπέρβαση, απέναντι στην πεσμένη φέτος, αλλά φορμαρισμένη και γεμάτη ταλέντο ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Euroleague: Ψάχνοντας την ελπίδα για το θαύμα της πρόκρισης στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και από μεγάλο «διπλό» στην Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στις θέσεις της οκτάδας. Διαθέτουν άπλετο ταλέντο με τους Λάρκιν, Μίτσιτς, Σίμον, Μπομπουά στην περιφέρεια και τους Ντάνστον, Σίνγκλετον, Μερμάν και Σανλί στην φροντ λάιν και ίσως το μόνο ενθαρρυντικό, είναι πως έχουν υποστεί φέτος έξι ήττες σε δώδεκα παιχνίδια στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός εκτός της δεδομένης αγωνιστικής βελτίωσης που πρέπει να δείξει, καλείται απόψε να βρει λύσεις και για τους τραυματίες Παπανικολάου και Χάρισον. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν ξεπέρασε τους μυϊκούς σπασμούς στους ραχιαίους και έμεινε στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο αγώνες. Η Εφές θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Γερμανού σέντερ, Τίμπορ Πλάις.

Διαιτητές του αγώνα, είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share