Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αγριόδημος

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

12 Φεβρουαρίου 2021 20:28
Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αγριόδημος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος επικρατεί στην Εύβοια μετά την είδηση πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Ο Χαλκίς, Γιάννης Αγριόδημος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το egnomi.gr o άτυχος ποδοσφαιριστής κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Βασιλικό, όταν χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Νεκρός σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Αγριόδημος

Ο Γιάννης Αγριόδημος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το ποδόσφαιρο της Εύβοιας. Επίσης, θλίψη επικρατεί στον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού, καθώς όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βοσταντζόγλου.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε από ανακοπή 30χρονος ποδοσφαιριστής!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Σε ηλικία 30 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού από καρδιακή προσβολή. Θλίψη επικρατεί και στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Άλεξ Απολινάριο.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής που είχε περάσει την σεζόν 2016-17 από την Ελλάδα, είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε σκοράρει 3 φορές σε 22 παιχνίδια στην Super League εκείνης της περίοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 30χρονος Κονγκολέζος προδόθηκε από την καρδιά του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, στο προάστιο του Παρισίου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Κρίστοφερ Μαμπουλού

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share