Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

12 Φεβρουαρίου 2021 17:44
Euroleague: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Euroleague: Τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα, με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ελληνική ομάδα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα με τον κορωνοϊό, με τους πράσινους να έχουν ανακοινώσει δέκα κρούσματα.

Το σύνολο του Όντετ Κάτας βρίσκεται σε καραντίνα, με την Euroleague να ανακοινώνει πως τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ (17 και 19 Φλεβάρη αντίστοιχα) αναβάλλονται.

Η νέα ημερομηνία τους θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Αναβλήθηκαν παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Euroleague

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών

«Τα ματς της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό και της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 6η και 25η αγωνιστική αντίστοιχα, τα οποία ήταν προγραμματισμένα 17 και 19 Φλεβάρη, αναβλήθηκαν. Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή, λόγω των μέτρων της καραντίνας τη ομάδας, η οποία τον έχει αφήσει χωρίς τον minimun αριθμό των 8 παικτών, που απαιτούνται με βάση το πρωτόκολλο του covid-19.

Κάθε ματς μπορεί να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία 3 φορές, αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball συνεργάζεται με όλες τις ομάδες για τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την μετάθεση των ματς. Οι νέες ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής θα γίνουν γνωστά το συντομότερο δυνατόν».

Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός λόγω κακοκαιρίας

Λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Σε νέα ημερομηνία θα οριστεί το ματς.

Στην απόφαση να μην διεξαχθεί το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου έλαβε ο διαιτητής.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστων, αποφάσισε ότι ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός λόγω κακοκαιρίας

Μάλιστα, ο διαιτητής ενημέρωσε ότι το ματς θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η οποία θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Βάσει κανονισμού ο αγώνας μπορούσε να γίνει την επόμενη ημέρα, την ίδια ακριβώς ώρα. Ωστόσο ακόμη και αυτό δεν είναι δυνατό διότι ο διαιτητής, λαμβάνοντας υπόψη και τις μετεωρολογικές προβλέψεις οι καιρικές συνθήκες αύριο θα είναι χειρότερες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share