Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός λόγω κακοκαιρίας

Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος!

11 Φεβρουαρίου 2021 15:12
Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός λόγω κακοκαιρίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Σε νέα ημερομηνία θα οριστεί το ματς.

Στην απόφαση να μην διεξαχθεί το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου έλαβε ο διαιτητής.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστων, αποφάσισε ότι ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός λόγω κακοκαιρίας

Μάλιστα, ο διαιτητής ενημέρωσε ότι το ματς θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η οποία θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Βάσει κανονισμού ο αγώνας μπορούσε να γίνει την επόμενη ημέρα, την ίδια ακριβώς ώρα. Ωστόσο ακόμη και αυτό δεν είναι δυνατό διότι ο διαιτητής, λαμβάνοντας υπόψη και τις μετεωρολογικές προβλέψεις οι καιρικές συνθήκες αύριο θα είναι χειρότερες.

Παναθηναϊκός: Ακόμη τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ομάδα

Κορωνοϊός: «Φωτιά» σε κρούσματα έχει πάρει η ομάδα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αφού όλο και περισσότερα ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου εκδόθηκε ανακοίνωση για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία ανέφερε ότι είχαν εντοπιστεί τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ανέφερε ότι αυτή τη φορά βρέθηκαν τρεις θετικοί στον ιό.

Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση για τα κρούσματα

Ειδικότερα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στα τεστ της Τετάρτης (10/2), με τα συνολικά κρούσματα στο «τριφύλλι» να φτάνουν τα δέκα. Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη Euroleague.

Δραματική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όπου τα κρούσματα κορωνοϊού πολλαπλασιάζονται όσο περνούν οι μέρες. Μετά την ανακοίνωση πως 7 μέλη της ομάδας, συνολικά, βρέθηκαν θετικά στον ιό την περασμένη Κυριακή (7/2), σήμερα (10/2) εντοπίστηκαν τρεις παίκτες της ομάδας θετικοί.

Συνολικά, λοιπόν, το «τριφύλλι» μετρά 10 κρούσματα και, μετά την αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Basket League και αυτού με το Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδος, φαντάζει τουλάχιστον δύσκολο να διεξαχθούν αυτά με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία (17/2) και με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19/2).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share