Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Γερμανία: Νεκρή η πρώην σύντροφος του Τζερόμ Μπόατενγκ μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους!

Πιθανό το σενάριο της...

10 Φεβρουαρίου 2021 15:05
Θρίλερ στη Γερμανία: Νεκρή η πρώην σύντροφος του Τζερόμ Μπόατενγκ μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στη Γερμανία: Τραγική είδηση για τον Τζερόμ Μπόατενγκ, αφού, με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας από τον επίσημο χωρισμό του με την Κάσια Λέναρντ, η πρώην σύντροφός του βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Στην επιβεβαίωση του θανάτου του 25χρονου μοντέλου προχώρησε η αστυνομία, που -σύμφωνα με την Bild- αναφέρει στην έκθεσή της πως το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της και δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανθρωποκτονία.

Νεκρή η πρώην σύντροφος του Τζερόμ Μπόατενγκ

Η 25χρονη διατηρούσε σχέση με τον Γερμανό στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, Τζερόμ Μπόατενγκ. Η φίλη της, Σάρα Κούλκα, την αποχαιρέτησε μέσω της ακόλουθης ανάρτησης στο Instagram:

«Aναπαύσου εν ειρήνη. Εσύ, αυτό το υπέροχο άτομο, μου λείπεις και θα ήθελα να σου πω αντίο. Ελπίζω να βρεις τώρα την ειρήνη σου και να εμφανιστεί τώρα η αλήθεια.

Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν ξέρω κάποιον που μπορούσε να γελάσει όπως εσύ. Στέλνω μεγάλη δύναμη στην οικογένειά σου».

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Μπόατενγκ είχε κατηγορήσει το μοντέλο ότι τον εκβίαζε με ψευδείς ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία και είχε πει ότι είχε «τεράστιο» πρόβλημα με το αλκοόλ. Ενώ σοκ επικρατεί στην Τουρκία με την αποκάλυψη ότι η Γιαγκμούρ Ασίκ σχεδίαζε να δολοφονήσει τον σύζυγό της και διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή Εμρέ Ασίκ, προσφέροντας 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμένο δολοφόνο.

«Η Κάσια με χώρισε από την πρώην μου και έπειτα με απειλούσε. Έτσι αποφάσισα να μείνω μαζί της και να το προσπαθήσουμε. Ακόμα και η δημοσιοποίηση της σχέσης μας ήταν δική της απόφαση και όχι δική μου. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, με απειλούσε ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου και ότι θα με κάνει να χάσω τα παιδιά μου», είχε πει στη συνέντευξή του.

«Η Κάσια είπε ότι θα με κατηγορούσε ότι τη χτυπάω, επειδή ήξερε ότι η μητέρα του παιδιού μου με είχε κατηγορήσει για το ίδιο πράγμα και είμαστε σε αντιδικία. Είχε επικοινωνήσει με την πρώην μου και είχε πει ότι θα τη βοηθούσε στο δικαστήριο και όλα αυτά για να με καταστρέψει», υποστήριζε ο Μπόατενγκ.

Η Κάσια είχε απαντήσει ότι ο χωρισμός ήταν δική της απόφαση, επειδή ο Μπόατενγκ «ήταν ψεύτης και άπιστος». «Έχω πολλά να πω και θα το κάνω αλλά πρέπει να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου. Σας παρακαλώ, δώστε μου λίγο χρόνο. Θα απαντήσω. Γιατί ποτέ δεν έχω νιώσει πιο χρησιμοποιημένη. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε» είχε πει το μοντέλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share