Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυστραλιανό Όπεν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» εύκολα την πρόκριση (Video)

«Σκούπισε με 3-0 σετ τον Γάλλο Ζιλ Σιμόν»

9 Φεβρουαρίου 2021 14:09
Αυστραλιανό Όπεν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» εύκολα την πρόκριση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυστραλιανό Όπεν: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ποδαρικό με το δεξί στο τουρνουά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός στην αναμέτρηση με τον έμπειρο Ζιλ Σιμόν, αλλά δεν συνάντησε καμία δυσκολία από τον αντίπαλό του και προκρίθηκε με 3-0 σετ. Ενώ, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του τουρνουά, χάνοντας με 2-1 σετ (6-2, 0-6, 6-3) από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

O 22χρονος θα παίξει την Πέμπτη (11/02) με αντίπαλο τον ομογενή Αυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη, ο οποίος απέκλεισε επίσης με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1) τον Κορεάτη Κβον.

Ο Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τον αντίπαλό του, στον οποίο επέτρεψε να κερδίσει μόλις 4 games σε όλο το παιχνίδι, το οποίο τελείωσε σε μία ώρα 32 λεπτά. Όσο για τους πόντους, ήταν 82-42. Έτσι, ουσιαστικά έκανε μια καλή προθέρμανση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. O 22χρονος θα παίξει την Πέμπτη (11/02) με αντίπαλο τον ομογενή Αυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη.

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από χρήστες στα social media, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μιλώντας στο ελληνικό πρόγραμμα του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού SBS ο Έλληνας τενίστας ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που μισεί τόσο πολύ ο κόσμος.

«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες. Γενικά μου αρέσει να προβάλλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο.

Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι.

Έτσι το βλέπω εγώ… Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πρόσφατα μάλιστα και ο Νικος Μουτσινάς τα "είχε βάλει" με τον νεαρό τενίστα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share