Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 κι έδειξε βελτίωση με τη Λάρισα

Νίκη με 89-61

8 Φεβρουαρίου 2021 23:02
Ολυμπιακός: Τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 κι έδειξε βελτίωση με τη Λάρισα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 στο φιλικό της Δευτέρας (8/2) με τη Λάρισα στο ΣΕΦ κι έδειξε βελτίωση, μετά το στραπάτσο από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας στο φιλικό με 89-61 χωρίς τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Σλούκα.

Η Λάρισα μπόρεσε επί της ουσίας να αντισταθεί για ένα δεκάλεπτο στους «ερυθρολεύκους», με τον Καμπερίδη εκφραστή στη ρακέτα να κερδίζει «μάχες» κι ένα buzzer beater να κρατά την ομάδα μπροστά (17-19). Στη συνέχεια, όμως, οι νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν αποφασιστικότητα, με τον Χαραλαμπόπουλο να δίνει το σύνθημα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, για να βρεθούν οι παίκτες μπροστά στο ημίχρονο με 46-33.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε αγωνιστικά πολύ άνετα για τους Πειραιώτες, που πήραν κι άλλη απόσταση από τους Θεσσαλούς, δείχνοντας τη σαφή διαφορά δυναμικότητες. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη κανείς δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, σε μια εμφάνιση που προβληματίζει τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Ολυμπιακός: Η τιμή στα θύματα της Θύρας 7 και οι δράσεις κατά του κορωνοϊού

Οι δράσεις έναντι του κορονοϊού συνεχίστηκαν αμείωτες, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προσφέρει υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Η κίνηση αυτή χαιρετήθηκε ιδιαίτερα από την πλευρά των Θεσσαλών, με τον Θοδωρή Ριζούλη, που επίσης βραβεύτηκε για τη «μάχη» του εναντίον του αόρατου εχθρού, να εξαίρει τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Παράλληλα, μεταξύ πρώτου και δευτέρου δεκαλέπτου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της προϊσταμένης του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Αναστασίας Παρασκευούδη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με τον φονικό ιό. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Πρίντεζης πρωτοστάτησε στη δωρεά μασκών προς το Τζάνειο.

Δεκάλεπτα: 17-19, 46-33, 70-52, 89-61

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share