Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Κατέβηκε με... λάθος παίκτες η Λάρισα - Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Λαμία (videos)

Τραγελαφικά πράγματα

6 Φεβρουαρίου 2021 18:38
Super League: Κατέβηκε με... λάθος παίκτες η Λάρισα - Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Λαμία (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Η Λάρισα παρέταξε κανονικά ενδεκάδα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί, ωστόσο το Λαμία-ΑΕΛ αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος με τα δελτία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κινδυνεύουν με μηδενισμό εφόσον κριθούν υπαίτιοι για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Στον αέρα το πρωτάθλημα, στον αέρα η μάχη για την παραμονή, στον αέρα το μέλλον της ΑΕΛ. Το πρόβλημα που προέκυψε νωρίτερα μέσα στην ημέρα και για το οποίο - σύμφωνα με την ΕΠΟ και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου στη 1μ.μ., ενώ σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ήταν 2.19μ.μ. - ενημερώθηκαν όλες οι ΠΑΕ και η Super League, ήταν η αιτία να αναβληθεί η αναμέτρηση στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ.

Κανονικά η ΑΕΛ στο γήπεδο!

Ο Αλέξης Κούγιας on camera λίγο πριν την έναρξη του αγώνα δήλωνε ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι θα γίνει και ότι η Λάρισα θα αγωνιστεί κανονικά, με στόχο τη νίκη που θα σημάνει την απαρχή της αντεπίθεσης, ωστόσο τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά. Ο Τζιανλούκα Φέστα παράταξε την ομάδα του με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν και μέχρι πέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης όλα έμοιαζαν φυσιολικά! Το πρόβλημα άρχισε να διαφαίνεται ότι στην προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, οι δύο ομάδες και οι διαιτητές δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο και λίγο αργότερα τα ball boys μάζευαν τα παρελκόμενα της έναρξης του αγώνα. Το γεγονός ότι το ματς δεν θα διεξαγόταν ήταν εμφανές, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την αποχώρηση της Λάρισας.

Η απόφαση και η ανακοίνωση!

Την απόφαση να μην ξεκινήσει το παιχνίδι πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης Αριστομένης Κουτσιαύτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος ήταν παρόντας στο γήπεδο ως παρατηρητής διαιτησίας. Ο λόγος ήταν ότι εννέα ποδοσφαιριστές - μετά την ανάκληση - δεν είχαν δελτίο για να παίξουν, με την ΕΠΟ να ξεκαθαρίζει τη θέση της κατόπιν ανακοίνωσης που εξέδωσε. «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Παπαϊωάννου: Το γνωρίζαμε από τη 1

Στη διάρκεια της αναταραχής και πριν ξεκαθαρίσει ότι το παιχνίδι αναβάλλεται οριστικά, μίλησε στην κάμερα της NOVA o Πανουργιάς Παπαϊωάννου και αποσαφήνισε ότι ενημέρωση για το θέμα των δελτίων υπήρξε από τη μία το μεσημέρι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share