Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Πορτογαλία: Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή και είσοδος ασθενοφόρου στο γήπεδο

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

5 Φεβρουαρίου 2021 09:11
Φρίκη στην Πορτογαλία: Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή και είσοδος ασθενοφόρου στο γήπεδο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φρίκη επικράτησε στην Πορτογαλία με το σοκαριστικό τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να μπει ασθενοφόρο στο γήπεδο, ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Μια σκηνή βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες του κάθε παίκτη διαδραματίστηκε στον αγώνα μεταξύ της Μπελενένσες και της Πόρτο για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας: στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νανού συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Κρίτσιουκ, τον τερματοφύλακα της Μπελενέσες, και έπεσε λιπόθυμος στο χορτάρι, ενώ πρόσφατα ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα.

Πορτογαλία: Σοκ με τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή

Το ασθενοφόρο μπήκε πολύ γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν σοκαρισμένοι και μερικοί εξ αυτών ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο 26χρονος μπακ των «Δράκων», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανέκτησε τις αισθήσεις του και το ασθενοφόρο τον πήρε εκτός των τεσσάρων γραμμών και θα πάει στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από δεκάλεπτη διακοπή ο αγώνας, εν τέλει, συνεχίστηκε κανονικά.

«Διαγνώστηκε με..» - Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα για την υγεία της κόρης του

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Παναγιώτης Φασούλας ευχαρίστησε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση υγείας της κόρης του, Μαριέλλας, μετά τον τραυματισμό της στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ γυναικών με τη Σλοβενία.

"Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους" έγραψε.

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα για την υγεία της κόρης του

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share