Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Super League: Δυναμικό "διπλό" από την ΑΕΚ

Το σκορ έληξε 0-2

31 Ιανουαρίου 2021 17:15
Super League: Δυναμικό

Super League: Η ΑΕΚ κατάφερε να φανεί αρκετά σερί απέναντι στον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να κερδίσει τον αγώνα σημειώνοντας "διπλό". Επίσης o Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λαμία με τον αγώνα να λήγει στο 0-0.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει την ανωτερότητα της απέναντι στον ΟΦΗ παίρνοντας για τα καλά τον αγώνα με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού να λήγει στο 0-2.

Super League: Αναλυτικά ο αγώνας

Η ΑΕΚ έπαιξε με δυναμισμό, αντέδρασε μετά την ήττα από τον ΠΑΣ και καθάρισε εύκολα με 2-0 τον ελλιπή ΟΦΗ, χωρίς να απειληθεί σοβαρά. Σάκχοφ και Τάνκοβιτς τα γκολ των νικητών.

Μετά την απροσδόκητη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ ήθελε κόντρα στον ΟΦΗ μια «καθαρή» νίκη για δυο λόγους. Αφενός, για ψυχολογικούς λόγους: προκειμένου να γίνει κατανοητό πως το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μια παρένθεση στη συνεχόμενη διαδικασία βελτίωσή της και όχι η επαναφορά σε μια κανονικότητα προβληματισμού.

Αφετέρου, για βαθμολογικούς λόγους: η νίκη την κρατάει πάνω από τον ΠΑΟΚ, την στέλνει πάνω και από τον Άρη και «κόβει» την όρεξη στον Παναθηναϊκό πως μπορεί να τη φτάσει. Σε ενδεχόμενο άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα ήταν πιο περίπλοκα.

Το τελικό 0-2 είναι μάλλον αντικατοπτριστικό της εμφάνισης της Ένωσης, που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα και έψαχνε τον δρόμο προς τα δίχτυα και επιμονή, υπομονή και... μέτρο, γεγονός που δεν επέτρεπε στον ΟΦΗ να βρει κενούς χώρους για αντεπίθεση.

Ο Μάνταλος μπορεί να βρισκόταν στην 11άδα αλλά ο Αλμπάνης με την καλύτερη εμφάνισή του εδώ και καιρό με τη φανέλα της Ένωσης αντικατέστησε και με το παραπάνω τον αρχηγό της ομάδας και με τους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο πίσω του να «καταπίνουν» χιλιόμετρα, καθόρισαν την εμφάνιση της ΑΕΚ.

Τα δυο γκολ προήλθαν από δυο καλοκαιρινές μεταγραφές που στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ και θεωρούν πως έχουν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Το πρώτο από τον Σακχόφ στο 43' με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Σιμάνσκι.

Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ που βάζει φέτος κόντρα στον ΟΦΗ από τα συνολικά τρία που έχει πετύχει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το 0-2 ήρθε στο 71' με τον Ολιβέιρα να βρίσκει πανέμορφα τον Τάνκοβιτς και τον τελευταίο με ένα καταπληκτικό διαγώνιο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρμα της ομάδας του.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες τη στιγμή που ο ΟΦΗ έχει όχι μόνο να νικήσει αλλά ακόμα και να σκοράρει από τις 7 Ιανουαρίου και βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κρίσης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share