Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Αδύναμος απέναντι στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Το σκορ έληξε 0-0

30 Ιανουαρίου 2021 21:49
Super League: Αδύναμος απέναντι στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Super league: Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στη Λαμία με καμία από τις δύο ομάδες να κερδίζει το παιχνίδι. Επίσης ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε και κέρδισε τον Άρη με το σκορ να λήγει στο 2-1.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός φάνηκε αρκετά αδύναμος απέναντι στη Λαμία με το σκορ να λήγει στο 0-0 και να παίρνει προβάδισμα ο Αστέρας Τρίπολης στην βαθμολογία.

Super League: Αναλυτικά ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός πούλησε φθηνά την ευκαιρία να μαζέψει τη διαφορά, δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα και στις λίγες φάσεις που έφτιαξε ο Επασί είπε όχι. Η σκληρή Λαμία τον τιμώρησε δίκαια (0-0) και βλέπει σωτηρία.

Μία μεγάλη (χ)αμένη ευκαιρία έχασε ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο μένοντας στο 0-0 με τη Λαμία, έχοντας κάκιστη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και πέφτοντας πάνω στον Επασί στο δεύτερο.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έβαλε φρένο στο σερί των πέντε νικών του Παναθηναϊκού, καθώς έσωσε την εστία του με τρεις σπουδαίες αποκρούσεις, μία στο 65’ σε σουτ του Καρλίτος και άλλες δύο στην ίδια φάση (76’) σε προσπάθειες των Αϊτόρ και Μακέντα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος, με μπόλικη τακτική, αρκετά λάθη και δίχως φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

Με… μαγική εικόνα τη στατιστική που ανέφερε δύο τελικές του Παναθηναϊκού προς την εστία έναντι μίας της Λαμίας, καθώς οι μεν πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 62% όχι όμως και τις κλασικές υποσχόμενες ευκαιρίες απέναντι στον Επασί, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε υποψία απειλής μπροστά από την εστία του Διούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε σαφώς πιο αποφασιστικά και στο 46’ ο Ιωαννίδης απόλεσε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Βλάχο να βάσει την κόντρα την τελευταία στιγμή.

Η Λαμία απάντησε στο 51’ με τον Χατζηθεοδωρίδη να ανακόπτει το σουτ του Βασιλακάκη από τη μικρή περιοχή, αλλά το τριφύλλι ήταν αυτό που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 65’ με τον Επασί να σώζει την εστία του σε τρομερή ατομική ενέργεια του Καρλίτος.

Οι πράσινοι αύξησαν τα ρίσκα τους, στο 71’ απείλησαν ξανά με τον Καρλίτος μετά σέντρα του Χατζηγιοβάνη και στο 76’ ο Επασί έκανε διπλή φανταστική απόκρουση αρχικά σε πλασέ του Αϊτόρ και συνεχεία σε σουτ του Μακέντα!

Η Λαμία αμύνθηκε με επιτυχία στο υπόλοιπο διάστημα και πανηγύρισε μία πολύτιμη λευκή ισοπαλία στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία, στερώντας από τον Παναθηναϊκό την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share