Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Euroleague: Κρίμα κι άδικο - Απομακρύνεται επικίνδυνα από την 8αδα ο Ολυμπιακός! (videos)

Πάλεψε αλλά έχασε στο... δευτερόλεπτο από την Μπαρτσελόνα!

28 Ιανουαρίου 2021 22:57
Euroleague: Κρίμα κι άδικο - Απομακρύνεται επικίνδυνα από την 8αδα ο Ολυμπιακός! (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Euroleague: Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια, έφερε το ματς εκεί που ήθελε, αλλά οι κακές αποφάσεις στο τελευταίο λεπτό και το εκτός χρόνου φόλοου κόστισαν μια ήττα από τη Μπαρτσελόνα (74-76) που σηματοδοτεί πως η 8άδα φεύγει...

Θρίλερ με τα... όλα του στο ΣΕΦ! Σε ένα ματς με ένταση, ανατροπές και μεγάλα σουτ, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, έστω και με μεγάλη δόση δυσκολίας.

Αυτό συνέβη γιατί ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία προσπάθεια για τη νίκη και στην τελευταία επίθεση πάλεψε για το δίποντο της παράτασης. Ο Μάρτιν και ο Σλούκας αστόχησαν, ο Πρίντεζης δεν πρόλαβε στο... τσακ την κόρνα της λήξης και τελικά οι Πειραιώτες έχασαν (74-76), πέφτοντας παράλληλα στο αρνητικό ρεκόρ του 11-12.

Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Euroleague

Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη στην «διαβολοβδομάδα», αφού είχε προηγηθεί η ήττα στο Μιλάνο, ενώ πλέον όλοι αντιλαμβάνονται στον Πειραιά πως η μάχη για την είσοδο στην οκτάδα δυσκόλεψε πολύ.

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 17-6 και παραμένει στις θέσεις της κορυφής, έχοντας μαζί της την... τύχη και την τριάδα των Νίκολα Μίροτιτς (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Νικ Καλάθη (12 πόντοι, 7 ασίστ) και Κόρι Χίγκινς (14 πόντοι, 4 ασίστ). Από τους ηττημένους πάλεψε ο εξαιρετικός Σακίελ ΜακΚίσικ (18 πόντοι, 4/6 τρίποντα).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share